Bulutların üzerindeki Huser Yaylası sezona hazır

Bulutların üzerindeki Huser Yaylası sezona hazır..

YAYLALARIMIZ 31.05.2024 14:10:00 521 0
Bulutların üzerindeki Huser Yaylası sezona hazır

Rize ilinin, Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2700 rakımlı Huser yaylası gün batımı izlemek isteyenlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisindeki Huser Yaylası, doğal güzelliğinin yanı sıra gün batımı ve sisin oluşturduğu manzarasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Türkiye manzara fotoğrafları noktalarından, Rize'deki Huser Yaylası kesinlikle herkesin görmesi ve yaşaması gereken bir gün batımı deneyimi sunuyor. Huser Yaylası bulut denizi manzarasıyla meşhur bir yayla.

Bu yaylada bulut denizini görmek ve burada yer alan salıncaktan bulut denize doğru sallanmak gibi muazzam deneyimlere ek olarak bir de Huser Yaylası’nda gün batımı izleme tutkunluğu var.

Huser Yaylası’nda gün batımı demek güneşin bulut denizine batışına şahit olmak demek oluyor. Gün batımının muhteşem kızıllığına bir de bulut denizi eklenince insan bu manzara karşısında hayrete düşüyor.

Huser Yaylasında İşletmecilik yapan Polat Kandemir, sezonu açtıklarını ifade ederek. Yollarının araç trafiği için düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Polat, “gün batımı izlemek isteyenleri Huser yaylasına davet ediyoruz” dedi

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI