Buçan'dan Özel Açıklamalar

Fırtına Vadisi’nde rafting sezonuna start verildi

SPOR 19.06.2013 20:30:30 29 0
Buçan


Fırtına Vadisi’nde rafting sezonuna start verildi. Doğası ve eşsiz manzarası eşliğinde rafting yapmak isteyen yerli ve yabancı turistler adeta bölgeye akın ediyor. Sezonun açılmasıyla birlikte rafting spor kulüpleri de faaliyetlerini sürdürüyor.

Rafting Milli Takım Antrenörlerinden Erdoğan Buçan  yaptığı özel açıklamada hem sezonu değerlendirdi hem de gelecekte Fırtına Vadisi’nde çok önemli organizasyonların yapılabileceğini belirtti. Erdoğan açıklamasında “Çok güzel tepkiler alıyoruz. Hatta ilginç enstantaneler yaşıyoruz. Özellikle Afrika ülkelerinden gelen turistlerle diyalog kurabildiğimiz zaman bizlere söyledikleri çok enteresan bir şey vardır. Bunu birkaç kere de duymuşumdur. Diyorlar ki, bizim kafamızda tasvir ettiğimiz cennet zaten böyle bir şey (Fırtına Vadisi) diyorlar. Bizim hayalin kurduğumuz, kutsal kitaplarda anlatılan cennet böyle bir şey diyorlar.” Dedi.
“AVRUPA ÜLEKERİ DE FIRTINA VADİSİ’NE ÇOK ÖNEM VERİYOR”
Fırtına Vadisi’ne Avrupa ülkelerinden de çok turistler geldiğini söyleyen Buçan “Bunun yanı sıra ben bu spor vasıtasıyla Avrupa’nın birçok ülkesine gittim. Onlarda yeşiline ve doğasına sahip çıkan ülkeler; ama ona bizim bu Fırtına Vadi’miz kadar bakir bölgeleri yok. O yüzden Avrupa ülkeleri de Fırtına Vadisi’ne çok önem veriyor ve seviyor.” İfadelerini kullandı.
“FIRTINA VADİSİ’NDE DÜNYA ŞAMPİYONASI DÜZENLENEBİLİR”
Gelecekte Fırtına Vadisi’nde çok önemli organizasyonların düzenlenebileceğini belirten Rafting Milli Takım Antrenörü Erdoğan Buçan “Fırtına Vadisi’ne yapılacak spor aktiviteleri, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları buraların kapılarını Avrupa’ya ve dünyaya açacaktır. Bu sportif faaliyetler sayesinde bu bölge turizm alanında dünyaya tanıtılacaktır. Bunun da bir geri dönüşümü olacaktır Türkiye’ye. Artvin’de Trabzon’a kadar da bir ekonomik geri dönüşüm bu sayede mutlaka olacaktır. Biz bunun için ciddi emekler veriyoruz. Karşılığını aldığımıza zaman yorgunlukta hissetmiyoruz. Daha büyük bir gayretle hizmet vermeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.
Haber: Mustafa ÖZYANIK-GELİŞİM TV
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI