Bölge İthal aday istemiyor.

Rize’yi, ilçeleri, Rizelinin ve ilçede yaşayanların ne istediğini bilen bir aday bekleniyor…

SİYASET 28.11.2013 20:11:11 93 2
Bölge İthal aday istemiyor.




Rize’yi ve Rizelinin ne istediğini bilen bir aday bekleniyor…

Rize merkez Belediye Başkanlığı için aday belirleme çalışmalarını sürdüren Ak Parti Rize İl Teşkilatında yoğun günler yaşanıyor. Aday adaylığı başvurusu yapan 10 isim heyecanla sonucun açıklanmasını beklerken son 2 gündür gündeme düşen dışarıdan bir aday gelecek iddiaları aday adaylarında olduğu gibi şehirde de olumsuz bir hava yarattığı gözleniyor. Haber ekibimize açıklamalarda bulunan Rizeli seçmenler 10 aday adayının 2. Plana atılmasını doğru bulmuyor.

Aday adaylık başvurusu yapan isimlerden birisinin aday gösterilmesi gerektiğini ifade eden Rizeli seçmen bir kez daha dayatma bir aday istemiyoruz açıklamasında bulundular. Geçmiş yıllarda bir çokkez Rize’de yaşayanların görüşlerine bakılmadan aday belirlendiğini belirten vatandaşlar beklentimiz, Rize’yi ve Rizelinin ne istediğini bilen birinin aday gösterilmesidir dediler.  


İlçelerde aynı görüşte...


Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte yöremizde uzun yıllar ikamet etmiş,il ve ilçelerine hizmette bulunmuş kişiler aday adayı oldular.

Teşkilat,halk ve temayül yoklamalarına katıldılar.

Yaklaşık 2 aydır heyecan içinde çalışmalarına devam ettiler.Şimdi ise bunca emek gösterenlerin dışında birilerinin aday olacağı gündemde tartışma konusu oldu.İl ve İlçe halkı yörede yaşayan,İl ve ilçenin sorunlarını yakından takip eden kişilerin aday olmasının doğru olacağını söylüyorlar.Her seçim döneminde dışarıdan ithal başkan istemiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Ali ĶIRBOZ
28.11.2013 22:27:23
Halka hizmet veren bundan önce olduğu gibi kendi ve yandaşlarına hizmet veren başkanlar istemiyoruz .Halkın için de yaşayan yaşamını rizede surdurmuş bir başkan adayı istiyoruz

Yahya usta
30.11.2013 18:35:44
İlcelerde aynı ilcede yaşamış ve ilcede saygın kişileri istiyoz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI