BELEDİYE'DEN ANLAMLI BİR HİZMET DAHA

Artvin Belediyesi, çocukların güvenli ve nitelikli bir ortamda bakım alabileceği Yeni Mahalle'deki Gündüz Çocuk Bakım Evi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

YAŞAM 23.09.2024 12:52:00 274 0
BELEDİYE

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi, çocukların güvenli ve nitelikli bir ortamda bakım alabileceği Yeni Mahalle'deki Gündüz Çocuk Bakım Evi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Başkan Bilgehan Erdem, Gündüz Çocuk Bakım Evi’ni ziyaret ederek mekânın fiziki koşullarını yerinde inceledi. Bakımevinin modern ve tam donanımlı olduğunu belirten Başkan Erdem, çocukların burada hem eğitici hem de eğlenceli aktivitelerle dolu bir zaman geçireceğini ifade etti.

Başkan Erdem, çocukların güvenliği konusunda en üst düzey önlemlerin alınacağına dikkat çekerek, “Bakımevimiz, çocuklarımız için güvenli bir yuva olacak. Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesi, en temel önceliğimizdir,” dedi.

Başkan Erdem, bu tür projelerle hem ailelere destek olmayı hem de çocuklarımızın geleceği için sevgiyle örülmüş bir bakımevi oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını vurguladı


Anahtar Kelimeler: BELEDİYE' ANLAMLI HİZMET
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI