BELEDİYE'DE MİNİ ZİRVE YAPILDI

ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLER FAKÜLTESİ KONUŞULDU

YÖREDEN HABER 19.07.2013 09:59:59 32 1
BELEDİYE




Paza AK Parti ilçe teşkilatınca Belediye hizmet binası konferansa salonunda verilen iftar yemeğinden sonra Belediye başkanı Dr.Ahmet Basa'nın makamında bir araya gelen heyet ilçe,belediye ve bu yıl Eğitim ve Öğretime başlayacak olan Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesinin yapılanması hakkında ortak fikir birliğine varıldı.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın makamında mini bir zirve gerçekleştirildi. Milletvekili Hasan Karal, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız’ın biraraya geldiği mini zirvede ilçedeki yatırımlar ve çalışmalar da değerlendirmeye alındı.

Milletvekili Karal, yatırımların son durumlarıyla ilgili her iki başkandan brifing alırken daha sonra toplantıya davet edilen Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis de fakültenin son durumu hakkında bilgiler aktardı.

Bilindiği gibi Pazar'da kurulan Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesine  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 14.05.2013 tarih ve 3298-25234 sayılı yazısı ile Fakültemiz Bahçe Bitkileri ve Tarla Bitkileri Bölümlerine 40′ ar öğrenci alımının uygun görüldüğü Okul Dekanı Prof.Dr.Fatih Seyis tarafından açıklanmıştır.Konu hakkında Rize Milletvekili Hasan Karal ve Nusret Bayraktar'a bilgi verildi.

Toplantı esnasında Başka bir ilçede İftar Programına katılan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da beraberinde Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ile Pazar’a gelerek belediyedeki mini zirveye iştirak ettiler. Buradaki toplantı yaklaşık 1 saat devam etti.

Anahtar Kelimeler:
murat
19.07.2013 16:44:07
vekillerin pazarda olması pazarın sorunlarına eğilmesi çok güzel devam devammm

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor