BELEDİYE BAŞKANLARIYLA KRİTİK TOPLANTI

YEREL SEÇİMLERDE ADAY ADAYI OLAN VE OLMAYAN BAŞKANLAR BİRARAYA GELDİLER.

SİYASET 6.11.2013 20:56:56 75 0
BELEDİYE BAŞKANLARIYLA KRİTİK TOPLANTI






BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

                AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın Başkanlığında Her Ay Farklı Bir İlçede Düzenlenmesi Kararlaştırılan Belediye Başkanları Toplantısı Çayeli'nde Gerçekleşti.

                Toplantıya  AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve  İlçe ve Belde Belediye Başkanları Katıldı.

                Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar 'bilindiği üzere önümüzde yerel seçimler var. Bu konuda il, ilçe ve beldelerimiz için aday adaylıkları başvurularını kabul ettik ve toplamda 94 aday adayımız ile temayül yoklamalarımıza ve daha sonrasında adaylarımızı belirleme aşamasına doğru yol alıyoruz. Şimdiye kadarki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de teşkilatımız bütün aday adaylarına eşit mesafede duracaktır. Bununla beraber teşkilatımızda aktif görev yapan kişilerin aday adaylığı süresince her hangi bir adayın karşısında veya safında yer alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Bu talimat bizzat ilçe başkanlarına da verilmiş durumdadır. Teşkilatımız bu süreçte AK Parti mantalitesine uygun olarak adaleti sağlayan, beraberlik duygularını pekiştiren organ görevini üstlenecektir' dedi.


                30 Mart 2014 seçimlerine kadar hizmetlerin kesintiye uğramaması gerektiğini belirten AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ' sizler şuanda birer aday adayı olduğunuz gibi aynı zamanda da 30 mart 2014 yerel seçimlerine kadar ilçelerinizin ve beldelerinizin belediye başkanlarısınız. Dolayısıyla seçimlerin olacağı son güne  kadar görevimizi layıkıyla yerine getirmek için elimizden gelen tüm mücadeleyi vermeliyiz. AK Partili belediyeler hizmet yarışında öncülüklerini devam ettirmelidirler' ifadelerini kullandı.

                Toplantıda, Belediyeler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve karşılaşılan problemler masaya yatırılırken  iki saate yakın bir süre devam eden Belediye Başkanları toplantısı, karşılıklı fikir alışverişleri ve çeşitli konuların müzakerelerinin ardından son buldu.

 

 

 

    

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor