Tarih: 31.03.2020 12:46

Belediye Başkanı Basa’dan "Evde Kal Pazar" çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

PAZAR-Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Covid-19 (Korona virüs) salgınına ilişkin evde kalmanın önemine değinerek, 'Evde Kal Pazar' çağrısında bulundu.

Tüm dünya ve ülkemizde etkisini hızla gösteren korona virüs salgınına karşı vatandaş olarak yapılması gereken en önemli konunun evde kalmak olduğunun altını çizen Başkan Basa, Telefonla 65 yaş üstü vatandaşlara evde kalmaları konusunda şunları söyledi, 'Hayatımıza bir korona virüsü girdi. Bütün dünyaya yayıldı, Avrupa bununla sarsılıyor. Bizler de bunu kontrol etmeye çalışıyoruz. Her gün artan sayıda maalesef virüs vakalarıyla karşılaşıyoruz. O yüzden hepimizin evimizde kalması gerekiyor ki bunun dağılması ve yayılmasını engelleyelim. Virüsle ilgili yeni hayatımızda sokağa çıkma yasağı olsun ya da olmasın, eski alışkanlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız ve ilişkilerimizi sınırlandırmamız gerekiyor. Özellikle de çevremizdeki akraba ve yakınlarımızdan 65 yaş üstü insanlar varsa bu vatandaşlarımızın kesinlikle dışarı çıkmamaları gerekiyor.'

'65 Yaş üstü ve Kronik hastalığı bulunanlara seslenerek “Pazar Belediyesi her ihtiyacınız için bir telefon kadar yakın' dedi.

Pazar’da gazetecilik yapan 65 yaşındaki Abdullah Uzun’u telefonla arayarak “bir şeye ihtiyacınız var mı” söyleyen Basa ’ya, Gazeteci Abdullah Uzun, teşekkür ederek bu nazik davranışından dolayı teşekkür etti.

Uzun, ' İçinde bulunduğumuz ve birlik olmamız gereken bu süreçte, Sen evinde kal Türkiye.

'Bizler 'Bu süreci birlikte atlatacağız ve birlikte başaracağız.

'Unutmayın, Evde Hayat Var.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —