BAYRAKTAR HASTANEYE KALDIRILDI.

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz gün Başbakan’ın grup toplantısından önce rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

SİYASET 4.12.2013 14:59:59 34 1
BAYRAKTAR HASTANEYE KALDIRILDI.



Edinilen bilgiye göre, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar geçtiğimiz gün TBMM’deki odasında Başbakan’ın başkanlığındaki grup toplantısını beklerken rahatsızlandı. Bayraktar, Ankara Eğitim ev Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alınırken, Bayraktar’ın beyin kanaması geçirdiği iddia ediliyor. Bayraktar’ın rahatsızlanmadan önce Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile tartıştığı iddia edildi.

Bayraktar bir süre önce katıldığı bir televizyon programında Rize Belediye Başkanlığı için Başbakan’a Prof. Dr. Reşat Kasap’ı önerdiğini ve Kasap’ın Rize Belediye Başkanı adayları olacağını duyurmuştu. Başbakan Erdoğan, Bayraktar’ın rahatsızlanmasının ardından gerçekleşen Grup Toplantısı’nda AK Parti’nin Rize Belediye Başkanı adayı olarak Kasap’ın adını açıklayarak Bakırcı’ya teşekkür etmişti. 

Anahtar Kelimeler:
Süleyman AYRILMIŞ
4.12.2013 17:25:36
öncelikle değerli milletvekilimiz,sn.nusret bayraktar abimize,geçmiş olsun diyor,cenab'ı haktan acil şifalar niyaz ediyorum.kendisi istanbul siyasi arenadında hep sn.başbakanımızın çekirdek kadrosunda bulunmuş,beyoğlu gibi zor yerde beldiye bşk.lığı yapmış bakırcıyıda yardımcı yapmıştır.son olarak rizeden üçüncü sıra adayı olduğunda hiç gurur yapmadan delikanlılar gibi çalışmış,üç sıfır yapmaya vesile olmuştur.kimsenin laf demeye hakkı olmadığı gib haddide yoktur,herkese duyurulur..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI