Başkan Uğur Aslan’dan Basın Ziyareti ve Pazarspor’un Hedefleri

Başkan Uğur Aslan’dan Basın Ziyareti ve Pazarspor ’un Hedefleri

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.09.2024 14:27:00 292 0
Başkan Uğur Aslan’dan Basın Ziyareti ve Pazarspor’un Hedefleri

Pazarspor Kulübü Başkanı Uğur Aslan ve beraberindekiler, Kaçkar53.com ve DHA Basın bürosunu ziyaret etti. Bu ziyaret, Başkan Aslan’ın kulübün yeni dönemi ve hedefleri hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirdiği ilk adımlardan biri oldu.

 

Pazarspor Kulübü, eski başkan Hüseyin Yangın’ın Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimine seçilmesiyle birlikte Olağanüstü Genel Kurul’a gitmişti. Bu kongrede Başkanvekili Uğur Aslan, tek listeyle girdiği seçimde başkanlığa seçilmişti.

Başkan Aslan, ziyaret sırasında basın mensuplarına ve ilçe halkına yönelik yakın diyalog kurma taahhüdünde bulundu. TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Pazarspor’un 2024-2025 sezonunun ilk maçını deplasmanda oynadı, ikinci hafta ise evinde karşılaşacak Bu bağlamda, Başkan Aslan ilçeye gelerek vatandaşlarla bir araya gelerek Pazarspor’a destek turlarına başladı.

 

Ziyaret kapsamında Kaçkar53.com ve DHA Basın bürosu sahibi Abdullah Uzun ile görüşmelerde bulunan Başkan Aslan, bu yıl alt yapıdan 11 sporcunun Fındıklı ve Erzurum kampına dahil edildiğini ve bunlardan 4’ünün profesyonel kadroya alındığını açıkladı. Ayrıca, geçmişte mevcut kadrodaki oyuncular ve yeni transferlerle her yıl bir yıllık sözleşme yapılırken, içte 4 oyuncu ve dış transferleri 2 yıllık olarak gerçekleştirildiklerini belirtti. Bu yıl 19 yeni sporcu transfer ettiklerini ifade eden Aslan, ekonomik olarak dar bir bütçeye sahip olduklarına rağmen güçlü bir takım kurduklarını söyledi.

 

Başkan Aslan, Pazarspor’ un hedeflerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maça tüm pazarlıları davet eden Aslan, “Bu takım sadece sahada oynayanlarla değil, onu her an destekleyen seyircilerle başarıya ulaşacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Başkan Aslan’ın bu ziyaret ve açıklamaları, Pazarspor ’un bu sezonki hedeflerine ulaşmak için kararlılıkla ilerlediğinin ve kulüp ile ilçe halkı arasındaki bağları güçlendirme çabalarının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI