BAŞKAN ÇAKIR'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır,Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

TEFEKKÜR 15.06.2024 18:57:00 304 0
BAŞKAN ÇAKIR

Bayramların kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günü olduğunu belirten Başkan Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Unutmayalım ki, bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Böyle güzel günleri fırsat bilerek bu bayram coşkusunu elimizin uzandığı her yere taşımalı, sevinçlerimizi olduğu kadar, keder ve acılarımızı da paylaşmalıyız.

Milli ve dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin daha da yoğun yaşandığı bayramlar sayesinde eş, dost, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, yetimlerin ve buruk gönüllerin iyileştirildiği, ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği bir bayram diliyorum.

Bu düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere bütün vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI