Başkan Aslan'dan karşılaşma sonrası açıklama

Başlık: Pazarspor Başkanı Uğur Aslan'dan 5-0'lık Viranşehir Galibiyeti Sonrası Açıklama Pazarspor Kulübü Başkanı Uğur Aslan, Viranşehir karşısında alınan 5-0'lık net galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.09.2024 21:05:00 310 0
Başkan Aslan

Cengiz Yıldırım 

Pazarspor Başkanı Uğur Aslan'dan 5-0'lık Viranşehir Galibiyeti Sonrası Açıklama

Pazarspor Kulübü Başkanı Uğur Aslan, Viranşehir karşısında alınan 5-0'lık net galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Takımın sahada sergilediği performanstan memnun olduğunu belirten Aslan, oyuncuların her geçen gün daha da iyi bir uyum yakaladığını ve galibiyet serisini sürdüreceklerine inandığını dile getirdi.

Başkan Aslan, maç sonrası yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün sahada izlediğimiz Pazarspor, herkesin görmek istediği bir takım görüntüsündeydi. Oyuncularımız büyük bir özveriyle mücadele etti ve sonucun hakkını verdik. 5-0 gibi net bir skorla galip gelmek, hem takımımızın moralini yükseltti hem de taraftarlarımıza güzel bir armağan oldu. Önümüzdeki haftalarda da aynı azimle sahada olacağız. Bu galibiyet, tüm Pazarspor camiasına armağan olsun."

Uğur Aslan, takımın teknik ekibini ve oyuncularını da tebrik ederek, bu başarıların devam etmesi için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Pazarspor'un taraftarlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, her maçta yanlarında olmalarının takım için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

Pazarspor, bu galibiyetle ligdeki iddiasını güçlendirirken, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlar için hazırlıklara şimdiden başlamış durumda.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor