Başkan Nurettin İnce, Aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu

Başkan Nurettin İnce, Aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu

SİYASET 18.11.2023 18:04:06 1091 3
Başkan Nurettin İnce, Aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu

2024 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler için, Rize’nin Pazar İlçesinde Belediye Başkanlığı aday adaylığına yoğun talep var.

2003 Yılından beri teşkilat kadrolarında yer alan Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce’nin aday adayı olup olmayacağı konuşuluyor.

Başkan İnce ile yaptığımız görüşmede yol haritasını bizler ile paylaştı.

İnce özetle şu açıklamalarda bulundu;

“PAZARDAKİ YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ?

“İlk önce şunu söylemek istiyorum, milletin iradesine saygı duyan ve milletin iradesinin önüne kimsenin geçemeyeceği ne inanan kişiyim. Yerel seçimlerin sürecinin başladığı bu günlerde partilerde aday adaylık süreci başlamış bulunmaktadır. Aday adayı olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herkes Pazar’a bir şeyler kazandırmak için yola çıkıyor. Aday adaylık süreci aday olmayı düşünen arkadaşların kendilerini kamuoyuna ve teşkilatlara tanıtma sürecidir. Bu aşamada siyası çalışmadan ziyade kendini tanıtma sürecidir. Bu süreç sonun da teşkilatlarda temayül yoklaması ve kamu yoklamaları yapılır ve hangi aday adayının ön plana çıktığı tespit edilir. Partiler son viraja kadar birçok kamuoyu yoklaması yapar ve sonradan kazanabileceği ve bu işi yapabilecek adayla seçime gider. Millet iradesi sonunda ortaya konur ve bu sonuca da muhalefeti dahil herkesin saygı duyması gerekir. Anlattığım süreç başlamış ve mensubu bulunduğu AK Partide de bu süreç devam etmektedir.”

“SİYASI GEÇMİŞİNİZDEN BAHSEDERMİSİNİZ?

“ Ben AK PARTİ ye 2003 yılında katıldım.2004 de İl Genel Meclisi üyesi olarak 5 yıl görev yaptım.2009 dan 2014 yılına kadar görev almadım; işimin başına dönerek çocuklarımın eğitimini bitirttim.2014 yılında Belediye başkan aday adayı oldum. O dönem Ahmet Basa başkanımız aday oldu ben aday olamadım.2014 Kasım ayında AK PARTİ İlçe başkanlığına aday olarak kazandım.2014-2018 döneminde Pazar ilçe başkanlığı yaptım. 15-7-2016 tarihinde darbe girişimi döneminde ilçe başkanlığı yapan fedakâr ilçe başkanlarından biriyim. AK PARTİ de 9 yıl aktif görev yaparak başta Cumhurbaşkanımızın destekleri olmak üzere vekillerimiz, il başkanımız ve yönetimleri, ilçe teşkilatlardaki arkadaşlarımızla birlikte birçok projeleri ilçemiz için partimiz himayesinde gerçekleştirdik. Pazar için hayatı önem taşıyan projelerde tüm teşkilat elinden gelen fedakârlığı yapmıştır.”

“ ADAY ADAYI OLMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ. ?

“Şahsımın aday adayı olma gibi bir düşüncesi olmayıp, kamuoyunda ve teşkilatta tanınan biri olarak partimden bir görev tevdi edilirse görev alabileceğimi ve pazara hizmette kaldığımız yerden ve bıraktığımız projeler ve yeni projelerle hizmete devam edeceğimi ilgili siyası büyüklerimize ilettim. Seçim kuruluna liste verilene kadar partimizin aday belirleme yetkisi mevcut tur. Partimizde kamuoyu yoklamaları ve teşkilat yoklamaları sonunda kazanabileceği bir adayı aday edeceğine inanıyorum.

“KAMU OYUNA VE TEŞKİLATLARA MESAJINIZ NEDİR.?

“Adaylık belirlenmesinde, Milletimiz nezdinde yapılan kamuoyu yoklamaları ve teşkilat yoklamaları belirleyici olacağına inanıyorum. Bu konuda kamuoyundan ve teşkilatımızdan tek dileğim kazanabilecek ve pazara yararlı olacak kişileri ön plana çıkararak anketlerde ona göre oy kullanmalarını ve verecek oldukları kararların Pazar’ın ve çocuklarımızın geleceği olacağını unutmasınlar. Ben Pazar halkına ve teşkilatımıza güveniyorum. Değerli pazarlılar ve teşkilat mensubu kardeşlerim, ankete katılırken Hak edeni, teşkilatlarda emeği olanı, geçmişteki başarılarını ve Pazar’a hizmet edebileceğine inandığınız kişiyi ön plana çıkarın.”


Anahtar Kelimeler:
Kemal pazar
19.11.2023 16:59:23
Sen çok daha beklersin sayın ince kendini ağır satmanın peşindesin ama olmazda olaki aday gösterilsen bile 50 oyum var direk chp ye veririz sen ve senin gibiler yüzünden bu hale geldik hepiniz koltuğa yapıştınız hele şu yaptığın davranış tamamen silmiştir seni ne demek üstten haber gelirse ne olduğunu düşünüyorsun bulunmaz hint kumaşımı senden çok var

İdris erman
19.11.2023 17:52:32
Hayırlı olsun yaptıkların yapacağinin teminatidir

Pazarlı Genç
22.11.2023 10:15:32
Pazarda artık değişim önemli ilçemizde genç mühendis adayımız var pazar halkına sesleniyorum genç adayımıza destek verelim hizmet bekleyelim

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor