BAŞKAN KOLÇAK ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfu Kolçak Akparti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunmadan önce Başkanlık görevinden istifa etti.

SİYASET 24.11.2023 15:11:25 513 0
BAŞKAN KOLÇAK ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfu Kolçak Akparti’den Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunmadan önce Başkanlık görevinden istifa etti.

Lütfü Kolçak adaylık başvurusu öncesi bir açıklama yaparak camiaya bugüne kadar verdikleri destek içinde teşekkür etti. Başkan Kolçak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ”Değerli Artvin Hopaspor Camiası, Bugün itibariyle kulüp başkanlığı görevimden istifa etme kararı almış bulunmaktayım. Hopa Belediye Başkanlığı için aday adayı olmam sebebiyle, kulüp başkanlığı görevimden ayrılmak zorunda kaldım.

Görevim boyunca bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bu süreçte maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, her daim destek veren, başlangıçtan bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bize bu görevi layık gören delegelerimize ve genel kurulumuza, geçmiş dönem başkanlarımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza, tüm kulüp çalışanlarımıza ve en önemlisi vefakar Hopaspor taraftarlarına en kalbi duygularımla minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Hopa Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıkmam, ilçemizin gelişimi ve ilerlemesi için büyük bir adım olarak görülmelidir. Ancak, bu istifa, Hopaspor'a duyduğum sevgi ve bağlılığın hiçbir zaman azalmayacaktır. Kulübümüzün her zaman yanında olacağımı ve desteğimi esirgemeyeceğimi belirtmek isterim.

Hopa'nın futbol ve spor alanındaki başarılarının devam etmesi için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim. Hopaspor camiasına olan sevgi ve desteğim sonsuzdur. Saygılarımla”,


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI