Başhekim Ergene’den “TIP BAYRAMI” Mesajı

Başhekim Ergene’den “TIP BAYRAMI” Mesajı

SAĞLIK 14.03.2023 11:49:48 536 0
Başhekim Ergene’den “TIP BAYRAMI” Mesajı

RİZE-Rize Devlet Hastanesi’ne bir süre önce başhekim olarak atanan Şaban Ergene,14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Bir süre öncede başhekim olduğu hastanede poliklinik hizmetleri de vermeye başlayan başhekim Ergene Tıp Bayramı ile ilgili sosyal paylaşım sayfasında şu ifadelere yer verdi.

YÜREĞİ TEMİZ TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM

“Kaybedildiğinde önemi ve değeri ancak anlaşılan iki büyük nimetten bir tanesi olan sağlığımızın muhafazasında her dönemde ve özellikle de gerek pandemide gerekse son afette büyük bir cesaret, özveri ve fedakârlık ile çalışan, “bir insanı ayakta tutmak, bütün insanlığı ayakta tutmak gibidir” ilahi düsturuyla hareket eden tüm doktor arkadaşlarımın ve de tüm sağlık çalışanlarımızın 14MartTıpBayramı'nı tebrik ederim.

Ergene, “Vefat eden tüm kardeşlerime Yüce Allah’tan rahmet, “duası, meleklerin duası gibidir” buyurulan yüreği temiz tüm hastalarımıza bu özel ayda âcil şifalar dilerim.”dedi

Anahtar Kelimeler:

Rize’de Evde Hemodiyaliz Sayesinde Çalışma Hayatına Geri Döndü

Rize ve Artvin’de Hastaneler Arası Çapraz Değerlendirme Yapıldı

Rize’de Dünya Kuduz Günü: “Kuduzu Önleyebiliriz, Birlikte Başarabiliriz”

Rize'de "Dünya Şeker Tüketimine Dikkat Haftası" Farkındalık Çalışmaları

Borçka'daki Sel Felaketinde Yaralanan İki Hasta Helikopterle Rize'ye Sevk Edildi

PROSTAT KANSERİNDE ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR: 15 EYLÜL FARKINDALIK GÜNÜ