Başarılı Operasyonla tedavi edildi

Başarılı Operasyonla tedavi edildi

SAĞLIK 30.05.2023 09:39:29 688 0
Başarılı Operasyonla tedavi edildi

Rize Devlet Hastanesinde yatmakta olan bir hasta, farklı bölümlerde görev yapan hekimler tarafından başarılı bir operasyon uygulanarak, ayağındaki yaralar tedavi edilerek hasta taburcu edildi.

Başhekim Şaban Ergenen, sosyal paylaşım hesabında hastaya uygulanan tedavi hakkından bilgiler verdi. Ergene’nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı

20 GÜN ÖNCE SERVİSE YATIRILDI. TEDAVİ EDİLİP TABURCU OLDU

“Kontrolsüz kan şekeri ve periferik arter hastalığı (Diyabetik ayak),Venöz yetmezliği (iç varis) , Tinea pedis (Ayak mantarı ) ve staz dermatitine bağlı 20 gün önce servise yatırdığımız hastamızın Enfeksiyon bölümü, Dahiliye bölümü, Cildiye bölümünün ve kalp damar cerrahisinin ortak protokol tedavisi ile ve pansuman teknisyenlerinin özverisi ile hastamızın kötü olan ve kaybedilme tehlikesi olan ayağının yaralarını tedavi edip taburcu ettik. Şifa Allah’tan inşallah”.

Anahtar Kelimeler:

Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Uygulayıcı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi

“Şimdi Değilse Ne Zaman?”

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Dünya Kanser Günü mesajı

Rize’de “Sağlıklı Menopoz Okulu” eğitimi verildi

Ocak Ayı Serviks Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Rize’de Bilgilendirme ve Tarama Çalışmaları