BAL LİĞİNDE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Artvin’de oynanan Bölgesel Amatör Lig Play-Out Finali karşılaşmasında Yeşil Artvin sporu 2-0 yenerek yoluna devam ediyor.

SPOR 23.05.2024 10:56:00 270 0
BAL LİĞİNDE YOLUNA DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bölgesel Amatör Lig Play-Out Artvin Final karşılaşması İskebe stadında Arhavispor08 ile Yeşil Artvin spor arasında oynandı.

Her iki takımın taraftarlarının da takımlarını desteklemek için tribünleri doldururken karşılaşma öncesi tribünlerde renkli görüntülerde alkışlandı.

Furkan Uutürk, Serkan Kaya ve Yunus Yalçın hakem üçlüsünün yönettiği ve oldukça heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmadı. İkinci devreye hızlı başlayan Arhavi ekibi BAL Ligi tecrübesini de ortaya koyunca karşılaşmanın 3 çeyreğinde sahada üstünlüğü ele geçirdi.

Karşılaşmanın 70 dakikasında Oguzhan Karabine ve 71 dakikada Emre Kılıç’ın ayağından bulduğu penaltı golü ile 2-0 üstünlük sağlamayı başaran Arhavispor kalan dakikalarda rakibine gol fırsatı vermedi ve sahadan 2-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu.

Arhavispor 2024-2025 sezonunda BAL liginde Artvin’i temsil etmeye devam ederken Yeşil Artvin spor Artvin Amatör liginde yoluna devam edecek.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI