Bakan Yumaklı Rize'de

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Rize’de

13.08.2024 19:58:00 223 0
Bakan Yumaklı Rize

Bir dizi program ve ziyaret için bugün ilimizi teşrif eden T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Vali İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, istişarelerde bulundu.

Yapılan açıklamada: "Valilik binası önünde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Vali Baydaş, Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu, Rize Belediyesi Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, Vali Yardımcıları, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Baydaş, başta çay ve #Çaykur olmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığının  ilimizdeki çalışmalarıyla ilgili sunumda bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Vali İhsan Selim Baydaş ve protokol üyeleri, Valiliğimizdeki ziyaretin ardından diğer programlarına devam etmek üzere ayrıldılar."


Anahtar Kelimeler: Bakan Yumaklı '

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor