BAKAN YAZICI PROJE İÇİN SABAHLADI

SAHUR YEMEĞİ KALEDE YENDİ

YÖREDEN HABER 21.07.2013 14:15:15 33 1
BAKAN YAZICI PROJE İÇİN SABAHLADI


Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Belediyesinin Kale Sosyal Tesislerinde düzenlediği Sahur programına katıldı.
Bakan Hayati Yazıcı, memleketi Rize’de, Rize Valiliği tarafından Şehit ve Gazi ailelerinin onuruna düzenlenen iftar programından sonra Şeyh Camii’nde kılınan teravih namazının ardından hemşehrileri ile birlikte merkezde bulunan Tuzcuoğlu Memişağa Park’ında (Eski Belediye Parkı) Çay içip sohbet etti.

 PROJELER KALE’DE MASAYA YATIRILDI

Bakan Yazıcı, beraberinde Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice ve Daire amirleri ile Belediye, Kale Sosyal Tesislerinde Rize’ de yapılan ve yapılması düşünülen Projeleri inceledi.
 Yapılan toplantı ve Projelerin değerlendirilmesi geç saatlere kadar sürdü. Kale’den atılan Sahur topunun patlaması üzerine Heyet Sahur yemeğini Kale’de yedikten sonra Kale Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Bakan Yazıcı ve beraberindekiler istirahate çekildi. (Çay TV)

Anahtar Kelimeler:
KORAY
21.07.2013 14:23:33
afiyet olsun.umarım güzel projeler rize için yapılıyor

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI