BAKAN DENETLERKEN SABAHLADI

ARITMA TESİSLERİ BAKANI ŞOK ETTİ !

YÖREDEN HABER 2.08.2013 13:53:53 95 3
BAKAN DENETLERKEN SABAHLADI




Rize Andon İçme suyu Arıtma tesislerini Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Rize protokolu ziyaret etti.


İl Koordinasyon kurulu Toplantısına katılmak için dün Rize’ye gelen Bakan Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanlığının düzenlediği İftar programına katıldı. İftar sonrası teşkilat toplantıları geç saatlere kadar sürdü. Gece 01.30 itibarı ile beraberinde Rize Millet vekili Hasan Karal, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Garnizon Komutanı İsmet Cansaran, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar,Belediye Başkan Yardımcıları,Daire amirleri Rize Andon İçme suyu Arıtma tesislerini ziyaret etti.


Heyet Tesis Müdürü Hüseyin Ümit Sarı tarafından karşılandı. Misafirlere ilk olarak Rize İçme Suyu Arıtma Tesisi gezdirildi. “SCADA” merkezi uzaktan kontrol odasında İşletme hakkında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’dan brifing alan Bakan Yazıcı, Tesis için harika; “Görmesem bu anlatılanlara inanmazdım” dedi.


Bakan Yazıcı, “SCADA” merkezi uzaktan Kontrol ve kumanda sistemi, hızlı kum filtresi havuzları, Aktüatörlü motorla çalışan kanal kapakları hakkında da bilgi aldı.

Bakan Yazıcı, ve beraberindeki heyet İşletme personeli ile beraber Sahur yaptı. Sabah namazı için Rizesu Yap-İş Andon İçme suyu Tesislerinden ayrıldı.





Anahtar Kelimeler:
duran adam
2.08.2013 14:32:31
adamlar sabahlara kadar çalışıyor muhalefette tatil yapsın bu adamlarda bu hizmet aşkı olduktan sonra 10 yıl daha ikdidardadırlar

ZELKİF
2.08.2013 15:37:04
akp liler neden bukadar yoğunlar acaba seçimmi yanaşiyor...am neyse çalişan aliyor ne diyelim darisi başimiza

Pazarlıyız
2.08.2013 15:39:11
acaba tomaslı su arıtmsaınıda böyle görebilecekmiyiz ahmet basa bu haberi görmeli bence gerçekten müthiş bir arıtma tesisi darısı pazarımıza

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI