Tarih: 27.07.2013 16:44

AYNI GÜN ÜÇ CENAZE NAMAZI

Facebook Twitter Linked-in



Çayeli’nde Üç Cenaze Üç Acı

Çayeli Belediyesinde uzun yıllar müdürlük yapmış ve iki 2004 ve 2009 yıllarında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Ak Partiden belediye meclisi üyesi olarak seçilen herkesin sevgi ve saygı duyduğu Ahmet Kartoğlu ve Sarı köyü eşrafından Ali Çeremen yakalandıkları amansız hastalıktan kurtulamayacak hakkın rahmetine kavuştular.


Çayelispor ve Madenlispor’da oyunculuk ve yöneticilik görevinde bulunmuş güler yüzü ve sempatik tavırları ile herkesin gönlünü kazanmış olan İncesırt köyü eşrafı kansız ailesinden Yusuf Ziya Kansız genç sayılabilecek bir yaşta geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatı kaybederek sevenlerini yasa boğdu.


cenazeye katılan yaklaşık 2000 kişi namaz öncesi ailelere taziyelerini bildirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturdular. Kılınan cenaze namazına Rize Valisi Nurullah Çakır, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Çayeli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, merhum Ahmet Kartoğlu’nun oğlu Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Mustafa Kartoğlu başta olmak üzere, daire amirleri, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, çok sayıda vatandaş katıldı.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —