Ayder'de Çekim Ücretleri Tabelası Dikkat Çekiyor

Ayder'de Çekim Ücretleri Tabelası Dikkat Çekiyor.

YAŞAM 29.08.2024 13:28:00 728 2
Ayder

Rize'nin turistik merkezlerinden Ayder, son dönemdeki yenileme çalışmalarıyla büyük ilgi görüyor. Hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin akın ettiği Ayder, hafta sonları özellikle yoğunluk yaşıyor. Ancak, bölgedeki bir tabela ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Ayder'deki şelalenin bulunduğu alanda kurulan standa yerleştirilen tabelada, "CEP TELEFONUYLA ÇEKİM 50 TL" yazısı bulunuyor. Bu yazı, ilk bakışta ziyaretçiler tarafından anlamak zor olabiliyor ve pek çok kişi, bu ücretin ne için alındığını merak ediyor.

Edinilen bilgilere göre, bu ücret, kurulan standa var olan oturakta otururken cep telefonuyla fotoğraf çekilmesi için talep ediliyor. Ancak, tabela üzerindeki bilginin net olmaması ve açıklamalarının yetersizliği ziyaretçilerin kafasını karıştırıyor.

Vatandaşlar, bu ücretin ne için alındığını daha açık bir şekilde belirten, anlaşılır bir tabelanın gerekliliğini vurguluyor. Yetkililerin bu konuda net bir açıklama yapması, ziyaretçilerin sorularına yanıt bulabilmesi açısından önemli bir adım olacaktır.


Doskuda ayderli
29.08.2024 14:00:00
Millet apdal olduktan sonra o bugün 50 yatın 100 olur ayıpsa milleti keriz yerine koymayın artık ayder bir tuzak hale geldi yani hemen herkes heryer öyle oldu geldi turist gelsin Çamlıhemşin Dr bir pastane öyle fiyat oldu kaptı kaçtı denetim yok ayder kışlar ile tuzak fotoğraf çekmek

fehmi
30.08.2024 11:38:46
sonrada turist niye gelmiyor diyoruz ALLAHIN SANATINDAN para isteyecek duruma gelen ayder esnafı daha ne diyelim size sizin yüzünüzden turist de gelmez yerlide gitmesin kimse yaylalarımız var hemde herşey bedava ayıptır milleti iliğine kadar sömürdünüz

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI