AVCILAR VE ATMACACILAR DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Hopa Avcılar ve Atmacacılar Derneği tarafından düzenlenen Dayanışma yemeğinde renkli görüntüler yaşandı.

TRABZON-ARTVİN 2.09.2024 12:47:00 319 0
AVCILAR VE ATMACACILAR DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da faaliyetlerine devam eden Avcılar ve Atmacacılar Derneği tarafından Peronti otel salonlarında bir dayanışma yemeği verildi. Katılımın hayli fazla olduğu gece de yapılan çekilişiler ve anlatılan Avcıların hikâyeleri salonda renkli görüntülerin oluşmasına da neden oldu.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Alper Demirkaya Korona nedeniyle ara verdikleri dayanışma yemeğini bu yıl yeniden verebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek tüm konuklara ve Avcılar ve Atmacacılara “hoş geldiniz” dedi.

Başkan Alper Demirkaya dernek üye sayısı ve şu ana kadar yaptıkları çalışmalar hakkında da geceye katılanlara bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından yılın avcısı olarak Hüseyin Tuaç ve Yılın atmacacısı olarak ta Nusret Yılmaz seçildiler. Yılım Avcısı ve atmacacısına ödüllerini Belediye Başkan yardımcısı Gökhan Bıyıklı ve Artvin İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Makar verdiler..

Gecede en iyi palavracı avcısı seçimi için, anılarını anlatan avcılar için de en iyi palavra atan avcı olarak Yavuz Hacıoğlu seçilirken ödülünü de Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Demircioğlu verdi.

Daha sonra Kemalpaşa ve Hopa Av bayilerinin hediye olarak verdikleri çeşitli av malzemelerinin bulunduğu çekiliş yapıldı. Çekilişte En çok ilgi çeken Havalı tüfek ve Süperpoze Tüfek oldu. Yapılan çekiliş sonrası kazanan talihlilere ödülleri verildi ve ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Gece tulum eşliğinde topluca oyunlar oynanması ve horon tepilmesi ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Hopa Avcılar ve Atmacacılar Derneği tarafından düzenlenen geceye Artvin İl Genel Meclis Başkanı Hakan Makar, Belediye Başkanı vekili Gökhan Bıyıklı, Hopa Ticaret Odası Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Başkanı Levent Yazıcı, Arhavi Avcılar ve Atmacacılar Kulübü Başkanı Refik Lakerta, Kemalpaşa Avcılar ve Atmacacılar Kulübü Başkanı Uğur Sonbay, Hopa Avcılar ve Atmacacılar Kulübü Başkanı Alper Demirkaya ile Avcılar ve Atmacacılar katıldılar.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI