ATMACA VE DOĞA YAŞAM' SERGİSİ.

Ardeşen’in kültürü “Atmaca” düzenlenen resim sergisi ile bir kez daha yaşatıldı.

KÜLTÜR 24.12.2013 21:07:07 90 0
ATMACA VE DOĞA YAŞAM




Ardeşen Gazeteciler Derneği tarafından Atmaca ve Doğal Yaşam Konulu Resim Sergisi yapıldı.
Ardeşen Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergiye Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa,CHP Belediye Başkan Adayı Tahsin Ocaklı,CHP İlçe Başkanı Kemal Ural,MHP Belediye Başkan adayı Erdoğan Erdem,MHP İlçe Başkanı Cengiz Seferinoğlu,SP Belediye Başkanı Ali Okutan,SP İlçe Başkanı Ekrem Okutan,AKParti Belediye Başkan Adayları Dursun Yaşaroğlu,Avni Kahya,Mehmet Yerebakan, daire amirleri, sivil toplum örgüt temsilcileri, ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanılan programın açılış konuşmasını Ardeşen Gazeteciler Derneği Başkanı Salih Navdar yaptı. Navdar konuşmasında Atmaca kültürünün dünü ve bugünü hakkında bir özet sunarak, bu kapsamda düzenlediği resim sergisine katılan ve desteklerini sunanlara teşekkür etti.

 

Daha sonra sırasıyla Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan birer konuşma yaparak Atmaca kültürünün bölgede ne denli büyük bir tutku olduğunu belirterek, bu doğrultuda bu kültürünün yaşatılması adına Fırtına Vadisi girişinde Atmaca heykelinin yapıldığını ve bu sevdanın yıllarca sürmesi adına yapılacak çalışmaların da müjdesini verdi.

 

Konuşmaların ardından serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür plaketleri takdim edildi. Tören serginin gezilmesiyle sona erdi.

 

Foto:Gelişim TV. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI