Aslan'dan Yaşlılara Saygı Haftası Mesajı

Dünya toplumunda, sürekli olarak deneyim, tecrübe ve yaşanmışlıklarından faydalandağımız yaşlılılarımıza saygı, sevgi, minnet duygularının dile getirilmesi için 1982 yılında “Dünya Sağlık Örgütü” tarafından 18-24 Mart tari

YÖREDEN HABER 17.03.2016 14:03:55 271 0
Aslan

1982 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de her yıl 18–24 Mart tarihleri arası 'Yaşlılara Saygı Haftası' olarak kutlanmaktadır.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan yayınladığı mesajda; 

'İnsan için en temel hakikat insan; doğar, büyür, yaşar, yaşlanır ve yaşama veda eder. Pek çok insan ileri yaşları görmektedir. Yaş ilerledikçe insanın duygularının yoğunlaştığı ve geçmişe özleminin de arttığını gözlemler ve büyüklerimizden dinleriz. Her insanın ancak yaşlandığında elde edebileceği tecrübe ve bilgi hazinesi de bu dönemde var olur ki bu dönemin insanın bilgelik dönemidir' dedi.

Aslan 'Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan hayatımızda ki en önemli unsurlardır. Unutmamalıyız ki bizler de yarının yaşlıları olacağız. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum'diyerek'sözlerini tamamladı .
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI