Tarih: 22.07.2024 20:02

ARTVİN HOPASPOR’DA YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

 

Hayati Akbaş
 

HOPA-Hopa spor tarihinde rastlanılmayan bir olayın yaşandığı son kongrede Hopalı 40 iş insanı elini taşın altına sokarak örnek bir dayanışma sergiledi ve Artvin Hopa spor yönetimini oluşturdular.
 

Hopa’da ticari yaşamlarına devam eden iş insanından STÖ başkanına ve muhtarına kadar 40 ismin oluşturduğu yeni yönetim ilk iş olarak kulübün acil ödenmesi gereken borçlarını ödeyerek transfer çalışmalarına başlamak için yollarını açtılar.
 

Son yapılan toplantıda görev dağılımı da yapan yönetim ilk olarak teknik heyet sorununu çözerek tecrübeli hoca Taner Ayaz ve ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Taner Ayaz ve ekibi de geçtiğimiz günlerde kulüp kadrosunu oluşturma adına Arhavi İlçe stadında oyuncu seçmeleri yaptı. Buradan da A kadroya alınacak oyuncularında bu hafta içinde belli olması bekleniyor. Ayaz ve ekibinin verdiği rapor doğrultusunda Futbol şubesinin de transfer çalışmalarına başladığı ve kısa bir sürede kadronun oluşturularak takımın kampa gönderileceği öğrenildi.
 

Artvin Hopa sporda yeni yönetim kurulunda görev dağılımı da şöyle oluşturuldu:
 

Göksel Cihan-Başkan olurken, Başkan yardımcılıklarına da Engin Koyuncu- Murat Kaya-Yunus Merttürk-Mustafa Çelik-Şenol Ustabaş-Fatih Terbıyık-Yavuz Şiviloğlu-Sabit Şabanoğlu-Selçuk Balkaya-Murat Adalı- İkrem Kabaosmanoğlu-Mustafa Terzi-İsmail Durmuş-Ahmet Karabulut-Doğan Dalkılıç –Hasan Yalçın-Tarkan Yılmaz- Uğur Bayraktar- Hurşit Nuri Demirkaya- Volkan Vayiç- Muhammet Uzunkaya-Zafer Karabacak-Jülide Yağmur Peker ve Mehmet Karabulut getirildi.
 

Nihat Dindar Başkan yardımcısı ve İdari İşler sorumlusu, Bünyamin Merttürlk Başkan Vekili, Yücel Ustabaş Başkan yardımcısı Kulüp Güvenlik ve taraftar sorumluluğuna, Erhan Güner Mali İşler ve Futbol Şube sorumluluğuna, Yusuf Başar Mali İşler sorumluluğuna,, Samet Cihan Futbol Şube ve Basın sorumluğuna, Serdar Özbayrak Futbol Şube ve Dış İşler sorumluluğuna, Yaşar Balkaya Futbol Şube sorumluluğuna, Osman Demircioğlu Futbol Şube ve basın sorumluluğuna, Akın Ustabaş Güvenlik ve  Tesis sorumluğuna, Yücel Çakmak Kulüp  müdürü ve alt yapı sorumluluğuna, Recai Büyük Alt yapı ve tesis sorumluluğuna, Özgen Akbıyık Taraftar sorumluğuna, Tayfun Yamak Alt Yapı sorumluluğuna ve Adnan Ayyıldız Dış İşler sorumluluğuna getirildi.
 


 

 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —