ARTVİN HOPASPOR YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ

Uzun süredir sessizliğini koruyan Artvin Hopaspor Erzurum kampını tamamlayarak çalışmalarına Arhavi İlçe stadında devam ediyor.

SPOR 29.08.2024 12:45:00 269 0
ARTVİN HOPASPOR YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor içine düştüğü ekonomik sıkıntıyı Hopalı işadamlarının desteği ile aştı. Hopalı 40 iş insanının bir araya gelerek topluca yönetime girerek kulübün borçlarını ödeyerek takımın yeniden ayağa kalkmasını sağlamaları ilçede ve camiada memnuniyetle karşılanmıştı.

40 kişilik Hopaspor yönetim kurulunun görev dağılımını tamamlaması ardından başkanlığa Göksel Cihan getirilmesi ardından transfer çalışmalarına başlanmış ve ilk etapta Taner Aras ve ekibine takım teslim edilmişti.

Hoca Taner Aras oyuncu seçmelerinde alt yapıdan 6 futbolcuyu A kadroya aldıktan sonra peş peşe oyuncu transferleri yaparak 22 kişilik kadroyla Erzurum’da kampa girdi. Oldukça verimli geçen ve yaptıkları özel karşılaşmalarda noksanları tespit eden Hopaspor teknik kadrosu ihtiyaç duydukları transferler konusunda da Başkan Göksel Cihan ve yönetimine de raporlar verdiler.

Erzurum kampını tamamlayarak Hopa’ya dönen takım, Hopa İlçe stadının yeniden yapılması için yıkılmasından dolayı çalışmalarını Arhavi’de sürdürmeye başladı.

HOPA BELEDİYESİNDEN TAKIMA DESTEK

Bu arada Hopa Belediyesi de İlçede bulunan Hopa Konuk evinin üst katını Hopaspor teknik heyet ve futbolcularının kullanımına tahsis etmesi Hopaspor yönetimini de rahatlattı.

KARŞILAŞMALAR ARHAVİ STADINDA OYNANACAK

Hopa İlçe stadının yeniden yapılmasından dolayı yıkılmış ve yapım ihalesi de geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Bir süre stadsız kalan Hopa sporda 2024-2025 futbol sezonunda karşılaşmalarını Arhavi İlçe stadında oynayacak.

Erzurum kampından dönen Hopa sporda antrenmanlarını Arhavi İlçe stadında yaparak sezon hazırlıklarına devam ediyor.

LİGLER 7 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

TFF 3 Lig 1. Grupta mücadele edecek olan A. Hopaspor 2024-2025 futbol sezonu da 7 Eylül’deki ilk karşılaşmalar ile başlayacak. A. Hopaspor ilk karşılaşmasını da 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Arhavi İlçe stadında saat 15.30’da oynayacak.

Başkan Göksel Cihan yaptığı açıklamada ilk karşılaşmanın kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek taraftarlarını karşılaşmayı izleyerek takımlarına destek olmaları çağrısında bulundu.


Anahtar Kelimeler: ARTVİN HOPASPOR YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI