ARHAVİSPOR’DA TEHLİKE ÇANLARI

Başkan Murat Çorbacıoğlu “Destek bulamazsak istemeyerek de olsa BAL liginden çekileceğiz” dedi.

SPOR 26.08.2024 16:18:00 353 0
ARHAVİSPOR’DA TEHLİKE ÇANLARI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Bir süredir sessizliğin hâkim olduğu Arhavispor’da Başkan Murat Çorbacıoğlu ekonomik sorunlara çare bulmak için yaptıkları çalışma ve girişimlerden istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Başkan Murat Çorbacıoğlu yaptığı açıklamada Arhavi’den çıkan İş dünyasının önde gelen isimleri ile Arhavi İş Dünyasına seslenerek “Biz Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak ellerimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ettik. Cebimizdeki harçlığımızı bile bu takımı kurtarmak için harcadık ve harcamaya devam ediyoruz ama bizim verdiğimiz destek yetmiyor artık. Liglerin başlamasına az bir süre kaldı, şimdi fedakârlık sırası Arhavi’de, Yerel yönetimde ve İş dünyasında” dedi.

Başkan Çorbacıoğlu Hopa spor örneğini vererek “komşu ve dost İlçemizde 40 işadamı bir araya gelip, her biri 250’şer bin TL vererek takımının tüm borçlarını ödediler, kadro oluşturdular ve takımı kampa gönderdiler” dedi.

Başkan Çorbacıoğlu Belediye Başkanı Turgay Ataselim ve TSO Başkanı Atıf Kesim’e de seslenerek “Arhavi sporumuz ilçemiz için bir marka ve değerdir. Profesyonel ligde oynamanın elbette bir zorluğu ve maliyeti var. Bu zorluğun önemini ve gerekliliğini lütfen iyi düşünün ve elinizi taşın altına sokarak öncü ve toparlayıcı güç olun ve inisiyatif alın. Bizim başkanlık sevdamız yok. İş dünyası bir araya gelsin, gerekiyorsa 20 kişilik-30 kişilik yeni bir yönetim kurulu seçelim. Hocamızı bulup kadromuzu kurup takımı kurtaralım. Biz üzülüyoruz. Koskoca İşadamları olan. Mavi ile yeşilin kucaklaştığı şirin ilçemizi sporda yeniden adından bahsedilir bir takımı kurtaramadılar denmesine ve koskoca işadamları olan bir ilçenin bir takımına sahip çıkamadılar dedirtmeyelim, konuşturmayalım.

Yarından geçi yok, Sayın Belediye Başkanım ve Sayın TSO başkanım STÖ’leri bir araya getirelim. Sizin öncülüğünüzde işadamlarımızla acil bir toplantı yapalım. Bir çıkış yolu bulalım ve bu takımı yeniden ayağa kaldıralım. Yoksa önümüzdeki hafta geç olacak. Eğer bir araya gelemezsek istemeyerek de olsa takımı BAL liginden çekmek zorunda kalacağız.. Lütfen takımımıza, takımınıza sahip çıkın, hep beraber sahip çıkalım” dedi.


Anahtar Kelimeler: ARHAVİSPOR’ TEHLİKE ÇANLARI
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI