Ardeşen Ak Parti Teşkilatına MHP'den Destek

Hızlanan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu çalışmaları kapsamında AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığının yürüttüğü ev ziyaretlerine MHP Ardeşen ilçe Başkanı Serkan Esirgemez ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ederek kampanyaya d

SİYASET 13.03.2017 10:26:07 132 0
Ardeşen Ak Parti Teşkilatına MHP

Haber ve Fotoğraflar;Cemil Kus

AK PARTİ MHP OMUZ OMUZA

Ak Parti ilçe başkan Sadık Bayraktar ,Belediye başkanı Hakan Gültekin ,İller bankası yönetim kurulu üyesi Ardeşen il genel meclis üyesi Mehmet Yerebakan ,il genel meclisi grup başkan vekili Ardeşen il genel meclis üyesi Zekeriya Bozkan ve Ak Parti Ardeşen yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ardeşen MHP ilçe Başkanı Serkan Esirgemez ve  teşkilatı ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili istişarede bulunmak üzere ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.

MHP OLARAK GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ

16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumunda EVET oyu kullanacaklarını belirten MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, referandum sürecinde bize düşen her türlü görevi yerine getirerek destek sunacaklarını ve değişikliği gönülden desteklediklerini belirtti.

BAYRAKTAR'' MHP ARDEŞEN TEŞKİLATINA TEŞEKKÜRLER''

Esirgemez, sürecin sonucunun olumlu olmasının Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olduğunu vurgularken AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Esirgemez'e destekleri dolayısıyla teşekkür etti. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Bayraktar, '15 Temmuz Türkiye Cumhuriyeti için bir milat olmuştur. 15 Temmuz darbe girişimi ile Dağıtmak istedikleri Türkiye birleşerek şer odaklarına hadlerini bildirmiştir. Fiili olarak verdiğimiz cevabı bir kere de sandıkta vereceğiz. Ve bu süreci birlik beraberlik içinde sonuçlandıracağız.' diye konuştu.

KARARIMIZ TABİ Kİ EVET 

Samimi bir ortamda geçen ev ziyaretlerinde, her iki partinin temsilcileri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ayrıntılarını ele alırken 16 Nisan'a kadar birlikte çalışmayı sürdüreceklerini belirttiler.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor