Ankara Rize Grubu'nun 184'üncü Buluşması, Bilgi Teknolojileri Kurumu'nda Gerçekleşti

Ankara Rize Grubu'nun 184'üncü Buluşması, Bilgi Teknolojileri Kurumu'nda Gerçekleşti

İNSAN 5.09.2024 09:55:00 543 0
Ankara Rize Grubu

Ankara Rize Grubu'nun 184'üncü buluşması, 4 Eylül 2024 Çarşamba günü Bilgi Teknolojileri Kurumu'nda (BTK) yapıldı. Buluşmanın moderatörlüğünü, Karayolları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mahmut Ziya SARI üstlendi.

Etkinlikte, çok sayıda grup üyesi ve kendi alanında başarı elde etmiş birçok misafir yer aldı. Mahmut Ziya SARI, konuşmasında, buluşmaların 15 yıldır aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, burada bulunmanın kendisi için büyük bir heyecan ve mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. SARI, birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine de değindi. Etkinlikte, ev sahiplerini tek tek anons ederek, her birine ayrı ayrı söz verdi.

Ev sahiplerinden Abdullah KESKİN, Gökhan KÂHYA, Sadettin KALKAN, Bulut VARLI, Gökhan DURMUŞ, Osman YAZICI, İbrahim YILMAZ, Nebiye TÜFEKÇİ VARER ve Emriye BAKOĞLU, buluşma ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Özellikle Osman YAZICI, gruba katılım sürecine dair anılarını grup mensuplarıyla paylaştı.

Buluşmada misafir olarak yer alan Ensar DOĞAN, Rize'den Ankara'ya yeni geldiğini ve Sağlık Bakanlığında  danışman olarak çalışmaya başladığını belirtti. Rizeli olmak ve bu kadar Rizeli insanla bir arada olmak kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

Hasan Yavuz BAKIR, Rizespor'un transfer politikaları hakkında bilgi vererek, kulübün artık sadece oyuncu transferi yapmak yerine, oyuncu yetiştirip satan bir kulüp olma hedefinde olduğunu söyledi. Bu stratejinin Rizespor'un başarısını artıracağına inandığını vurguladı.

Safranbolu Kaymakamı olarak görev yapan Şaban Arda YAZICI, daha önce birkaç kez buluşmalara katıldığını ve burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Tüm grubu Safranbolu'ya davet etti.

Tarık VARER, eşi Dr. Nebiye TÜFEKÇİ VARER ile birlikte buluşmaya katıldıklarını ve grubu tanımaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yemeğe ayrıca Avukat Meltem BANKO da katıldı.

Buluşmada, grup mensubu Mehmet ŞAMLIOĞLU tarafından özenle hazırlanan plaketler, Ensar DOĞAN’a Emriye BAKOĞLU tarafından, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda YAZICI'ya Sadettin KALKAN tarafından ve Tarık VARER’e plaketini eşi Kalp-Damar Cerrahı Uzmanı Dr. Nebiye TÜFEKÇİ VARER tarafından takdim edildi.

  1. buluşmanın ev sahipliği, Mahmut Ziya SARI (Karayolları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı), Abdullah KESKİN (Sayıştay Uzman Denetçisi), Gökhan KÂHYA (Sayıştay Başdenetçisi), Ayşen BAL GÜL (Danıştay Savcısı), Sadettin KALKAN (Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Denetçisi), Cengiz EKŞİOĞLU (MEB Bakanlık Müfettişi), Ahmet MİNDER (Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı), Bulut VARLI (Uzman Dr., Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı), Gökhan DURMUŞ (Doç. Dr., Gazi Üniversitesi Tek. Fak., İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi), Turan ÖZYANIK (Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Daire Başkanı), Osman YAZICI (Gazeteci Akademisyen), İbrahim YILMAZ (Diyanet İşleri Başkanlığı Hafızlık Daire Başkanı), Emriye BAKOĞLU (Ankara 8. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı) ve Nebiye TÜFEKÇİ VARER (Dr. Kalp-Damar Cerrahı Uzmanı, Yenimahalle Devlet Hastanesi) tarafından yapıldı.

Yaklaşık 100 grup mensubu ve misafirin katıldığı buluşma, içilen Rize çayı ve yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI