Ankara Pazarlılar Derneği sözünü tuttu.

Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Pazar ilçesini ziyaretinde kendisinden talepte bulunan okulların ihtiyaçlarını karşılıyor.

YÖREDEN HABER 17.03.2017 13:48:46 192 0
Ankara Pazarlılar Derneği sözünü tuttu.

Ankara Pazarlılar Dernek Başkanı Selahaddin Bal yaptığı açıklamada; “Dernek olarak Ankara’dan Pazarımız için neler yapabiliriz Ankara’da yaşayan pazarlılarımızla nasıl bütünleşebiliriz çalışmalarını yapıyoruz. Bu kapsamda, Pazar seyahatimizde İlçe Milli Eğitim müdürü Nimet Büyük ile görüşmüş ve birkaç okulumuzu birlikte gezmiştik. Müdür Nimet Bey “okulların ikinci el bilgisayara ihtiyacı olduğunu belirtmişlerdi”. Bizde Ankara’dan temin etmek için bunun çalışmalarına başladık ve Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle ve karayolları bölge müdürlükleriyle temasa geçtik ve bilgisayar bağışlarını alacağız kısa zamanda ilçemize göndereceğiz.”dedi.

Selahattin Bal “Ayrıca Pazar Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Şeref Yüksel Bölükbaşoğlu’na misafir olarak okulu gezmiştik.En büyük ihtiyaçlarının okullarına Atatürk büstünün yapılması olduğunu iletmişlerdi. Dernek olarak 1 ay içinde yaptırma sözünü vermiştik ve Atatürk büstünü yaptırdık, okulumuza gönderdik. Hayırlı olsun” dedi.

Okul müdürü Şeref Yüksel “Pazarlılar Derneği adına Başkan Selahattin Bal’a göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Okulum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI