ALİM MAHALLE VE KÖYLERİ GEZİYOR.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ak Parti Kurtuluş Köyü Teşkilatını ziyaret etti.

SİYASET 2.12.2013 19:21:21 72 0
ALİM MAHALLE VE KÖYLERİ GEZİYOR.





     Gerçekleşen ziyarette Kurtuluş Köyü Teşkilatı ve Köy sakinleri ile bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimine Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Agun’da eşlik etti.

Kurtuluş Köyü Merkez Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Kurtuluş Köyü Başkanı İsmail Okur, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kurtuluş Köyü Muhtarı Ahmet Özçelik’inde katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda Kurtuluş Köyü sorunları hakkında Merkez İlçe Teşkilatına bilgi veren Okur “Bu ziyaretler Teşkilatımızın halkımızla olan yakınlaşmasını pekiştirmektedir. Rize’miz adına çok faydalı olduğunu bizatihi görmekteyiz.  Köyümüzü ziyarete gelen Merkez İlçe Başkanımız İshak Alim ve İl Genel Meclis Üyemiz Muhammet Agun’a Şahsım ve Köy Halkımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Hizmet İçin Çalıştıklarını ifade eden Merkez İlçe Başkanı Sayın Alim ” Bizler Merkez İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Mahalle ve köy teşkilatlarımızın da aynı gayretle çalıştığını görüyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile beraber aynı davada hizmet etmek ayrı bir gururdur. Başbakanımızı Köylerimizde temsil eden siz değerli köy başkanlarımız ve teşkilatlarımızdır. Teşkilatımızın her kademesiyle gerek Parti binamızda gerekse kendi Köy ve Mahallelerinde görüşmeler, toplantılar ve istişareler yapmaya devam edeceğiz. Gücümüzü önce Mevla’dan sonra sizlerden aldığımızı çok iyi biliyoruz hamdolsun. İşte bu yüzden bu mübarek günün en mübarek saatlerinden birinde köy ve mahalle teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim’den sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Muhammet Agun ise bölge yatırımlarının eşit ve adil bir şekilde dağıtıldığını belirterek 'Köylerimizde oluşan ve oluşabilecek olan problemlerin analizlerini iyi saptayarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Köylerimize gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler kapsamında daha iyi hizmetler getirmeyi planlıyoruz' dedi.

  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI