Aktepe İlk/Ortaokulundaki değişim devam ediyor.

Pazar İlçe merkezine 4,5 km uzaklıkta, 70 öğrenciye sahip Aktepe köyü İlk ve Ortaokulu’nda “bir dokun bin değişsin” parolasıyla, öğrenci veli ve öğretmenler el ele vererek okulda değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiler.

EĞİTİM 3.01.2022 11:38:29 657 1
Aktepe İlk/Ortaokulundaki değişim devam ediyor.
Pazar İlçe merkezine 4,5 km uzaklıkta, 70 öğrenciye sahip Aktepe köyü İlk ve Ortaokulu’nda “bir dokun bin değişsin” parolasıyla, öğrenci veli ve öğretmenler el ele vererek okulda değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiler.
Göreve başladığı günden bugüne Aktepe ilk ve ortaokuluna dinamizm getiren okul müdürü Sefer Yazıcı yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi 'Okulumuzda akademik başarının yanında okul güzelleştirme çalışması hızla devam ediyor. Öğretmen ve öğrenci lavabolarının yenilenmesi, anasınıfı tadilatı, okul girişinin düzeltilmesi, kütüphane, tavuk kümesi, okul arka bahçesinin düzenlenmesi ve şimdi de öğrencilerimizin hijyen kurallarına uygun yemek yiyebilecekleri nezih bir yemek salonu yaptık”.
Müdür Yazıcı, Bütün bu işleri yaparken ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün katkılarını sonuna kadar gördük. Bu çalışmaları yaparken hayırseverlerimizin katkılarını da aldık. 'Okul müdürü kadar okuldur' diye bu ir klişe söz olsa da doğrusu okul paydaşlarıyla okuldur.” diye konuştu
Yazıcı, “Emin olun çok çalıştık ve çalışıyoruz. Ve daha yapacak çok da işimiz var. Sosyal medya çalışmasından öte 'bir dokun bin değişsin' parolasıyla öğrenciye, veliye, öğretmene dokunan çalışmalar yapıyoruz ve yapacağız inşallah.” dedi.

Yazıcı, “Eğitim dinamik ve ötelenmez, ihmale gelmez bir süreç. Bu sürece herkesin dahil olmasını beklemekte bizim en büyük arzumuzdur ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Pazaris
3.01.2022 12:21:27
EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

ARTVİN’DE 9. ULUSAL KİMYA EĞİTİMİ KONGRESİ (UKEK 2025) BAŞLADI

“Dijital Rehber: Çocuklarımızı Ne Bekliyor?” Söyleşisi Rize’de Velilerle Buluştu

PROF. DR. DEMİR DİYANET İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Rize’de Taşımalı Eğitim Süreçleri Masaya Yatırıldı

RTEÜ TİP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Rize’de Eğitime Yeni Vizyon: RE-VİZYON Stratejisi Tanıtıldı