AK Parti’nin 23. Yılında Pazar Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

AK Parti’nin 23.yılı münasebetiyle Pazar AK Parti teşkilatı eski ve yeni partilileri ilçe binasında kahvaltıda bir araya getirdi.

SİYASET 14.08.2024 13:13:00 821 0
AK Parti’nin 23. Yılında Pazar Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

Cengiz YILDIRIM

AK Parti’nin 23. Yılında Pazar Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

Pazar AK Parti teşkilatı, 23. yıl dönümü münasebetiyle eski ve yeni partilileri ilçe binasında İlçe Başkanı Hamza Kandemir, düzenlediği kahvaltıda bir araya getirdi. Etkinliğe Başkan Kandemir tarafından davet edilen, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun katılımcılara hitap etti ve önemli konuları paylaştı.

Başkan Altun konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi:

"Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2001 yılında liderimizin 'aydınlığa açık, karanlığa kapalı' mottosuyla çıktığımız bu yolda, 23. yıl dönümümüzü kutluyoruz. Rabbim, nice yıllar böyle toplantılarda kutlamayı nasip etsin.

2001 yılından 2024 yılına baktığımızda, köprünün altından çok sular aktığını görüyoruz. Türkiye'de nelerin değiştiği ve nelerin yapıldığını herkes açıkça görebiliyor. O dönemdeki vatandaşın sosyolojik yapısı ile 2024 yılının sosyolojik yapısı arasında büyük farklar var. Biz de bu yeni sosyolojik yapıya uygun olarak yeniden düzenlenmeliyiz.

Pazar’daki yerel seçimlerde bir yol kazası yaşadık. Ancak bu tablo, sonraki seçimlerde oylarımızı kat kat artırarak belediyeyi geri alacağımıza işaret ediyor. Katılımınız ve konuşmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Teşkilatlar olarak nefsimizi bir kenara koymak zorundayız. Bu kuruma girdiğimizde birbirimizde hata aramayacağız. İlçe başkanımız da hata yapabilir, meclis üyelerimiz ve diğer teşkilatlarımız da hata yapabilir. Ancak bu, partimize hizmette geri durmamıza neden olmamalı. Biz gönül belediyeciliği diyoruz ve bu, sadece gözle görülmüyor; gönül de bu işe katılmalı. Vatandaş, 23 yıldır bizi neden bırakmadı? Çünkü bizi kendisinde buldu. İşte bu partiyi halk kurdu ve tabelasını da o astı. Bundan sonra da milletimize hizmette kusursuz çalışmalıyız. Nefsimize uyarak değil, onun önüne geçerek hizmete devam etmeliyiz."

Başkan Altun, katılımcılara teşekkür ederek, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Eski ilçe başkanları, Eski Pazar Belediye Başkanı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Basa, İlçe başkanı Hamza Kandemir ve yöneticiler ile yönetimde yer alanlar düşüncelerini teşkilat mensuplarıyla paylaştılar.

İlçe Başkanı Hamza Kandemir, “davetimiz üzerine katılım gösteren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nice 23 yıllarda buluşmak dileğiyle ”sözleriyle de selamlama konuşması yaptı.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI