AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir'den "Veda Ziyareti" İddialarına Yanıt

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir'den "Veda Ziyareti" İddialarına Yanıt

SİYASET 10.09.2024 12:15:00 607 0
AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, yerel basını ziyaretler sırasında veda ziyareti yapıp yapmadığına dair çıkan söylentilere açıklık getirdi. Kandemir, Kaçkar53.com ve DHA Basın Bürosu'nu ziyaret ederek editör Abdullah Uzun ile bir araya geldi. Ziyarete ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Ziyaret sırasında Abdullah Uzun’un, "İlçede veda ziyaretleri yapıyorsunuz" yönündeki sorusuna Kandemir net bir yanıt verdi.

Kandemir, "Sayın AK Parti İl Başkanımız Yılmaz Katmer görevlendirilmeden önce de ben sokaklarda vatandaşlarımı ziyaret ediyordum. Seçimi ilçede kaybetmemize rağmen, teşkilat üyelerimizle birlikte sokaktan hiç kopmadık. Şimdi sokaktan kopmuş olanların ‘veda ziyareti yapıyorlar’ demesi üzerine şunu belirtmek isterim: Hamza Kandemir, Pazar AK Parti İlçe Başkanlığına geldiğinden bu yana çizgisini hiç değiştirmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar, bana ‘tamam’ denildiğinde sona erecek ve ben yine AK Kadrolarla yoluma devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Kandemir’in bu açıklamaları, iddialara karşı net bir tavır sergilediği ve görevine olan bağlılığını vurguladığı şeklinde değerlendirildi.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI