AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir'den Dünya Gazeteciler Günü Ziyareti

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir'den Dünya Gazeteciler Günü Ziyareti

SİYASET 21.10.2024 12:54:00 262 0
AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir

ALİ AKYILDIZ

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, 21 Ekim 2024 Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Pazar'da faaliyet gösteren basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Kandemir ve beraberindekiler, Kaçkar53.com ve DHA Basın Bürosu’nu ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.

Gazeteci Abdullah Uzun'a Anlamlı Ziyaret

Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, Kaçkar53.com'un yazarı Abdullah Uzun'u ofisinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında basının demokratik bir toplum için taşıdığı öneme vurgu yapan Kandemir, "Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri basındır. Gazeteciler; haber alma özgürlüğü, toplumsal farkındalık oluşturma, ifade ve fikir hürriyetinin kamusal alanda yayılabilmesi açısından büyük bir sorumluluğa sahiptir" dedi.

Basın Mensuplarına Teşekkür ve Kutlama

Hamza Kandemir, tüm basın mensuplarının Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, "Kamu yararı gözeterek emek veren, uzun çalışma saatlerini ve zorlu koşulları önemsemeden fedakârca çalışan, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Abdullah Uzun Ziyaretten Memnuniyet Duydu

Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdullah Uzun, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Hamza Kandemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyaretin, basın ve siyaset arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağladığına dikkat çekti.

Kandemir’in ziyaretinin, yerel basın mensuplarının çalışmalarının takdir edilmesi ve basının öneminin vurgulanması açısından anlamlı olduğu ifade edildi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI