AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

SİYASET 6.07.2024 10:19:00 819 2
AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Basın açıklamasında bulunan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Hamza Kandemir, kendilerine görev verildiği günden itibaren sahada olduklarını belirterek, “Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, vatandaşlarımız, yaşlılarımız, hastalarımız ve şehitlerimizin yakınları ile birlikteyiz. Bizde yorulmak, dinlenmek yok. Pazar İlçe teşkilatı olarak işimizi, görevimizi yapmaktayız. Vatandaşlarımızı dinliyor, dertleşiyoruz. Diğer yandan ilçe başkanlığımızı ziyaret eden vatandaşlarımızı dinliyor, hasbihal oluyoruz. Görev için varız, görevimizin başındayız. Pazar halkını, önceki dönemler ilçe başkanlarımızı, yöneticilerimizi ziyaret ediyor, kendilerini dinliyor çalışmalarımız ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Başkan Kandemir, bugünle ilgili etkinliklerin yanı sıra gelecek döneme dair çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyerek, “Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte Pazar Belediye Başkanlığını Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti ailesine yeniden hediye etmekte kararlıyız. Yöremizin halkımızın  2. Sürgün yaş kampanyasının bereketli hayırlı olmasını diler  saygılarımızı sevgilerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

Kandemir sözlerini şöyle tamamladı. Allah izniyle önümüzdeki süreçte İlimizde kaybedilen Milletvekili Pazar Belediye Başkanlığını Sayın Cumhurbaşkanımıza Ak Parti ailesine yeniden hediye etmekte kararlıyız. Yöremizin halkımızın  2. Sürgün yaş kampanyasının bereketli hayırlı olmasını diler  saygılarımızı sevgilerimizi sunarız". dedi


Muhittin Çatlı
6.07.2024 11:03:00
Pazarı yönetemiyorsunuz, halkı dinlemiyorsunuz, dinlediklerinizinde sorunlarını çözmüyorsunuz beceriksizsiniz. Bir memur tüm ilçenin huzurunu bozdu milleti bunalttı ilgilen dedik umursamadın bile. Halktan kopuk nursuz sunuz bencilsiniz derdiniz millet değil koltuk. İki tane koyun alın çıkın yaylaya bu işleride becerebilenler yapsın.

Muhammet kandemir
8.07.2024 11:38:17
Halkı dinlemek esnafı selamlamak hastaları ziyaret etmek yetmez emice bak emice diyorum kişilik olarak on numarasın seviyoruz seni bende geldim yanına derdimi sıkıntımı anlattım gurbette benım gıbı olan ve memleketine dönmek isteyen bu çok genç var insanlar var ben yıllarımı İstanbul'da havalımanına verdım senden ve kımseden bunu saklamam gızlemem amacım rıze artvın havalımanında görev almaktı o ılcenın bır evladı olarak ne guzel bır duydu bu bundan dolayı yanına geldım tecrubeme ıstınaden bunu sana dıle getırdım bana ne dedın şuanda bıze teskılata verılen bır sayı yok bır olur ıkı zor olur uç olmaz dedın ıyı tamam dedım yanından ayrıldım bır hafta sonra teskılattan 3 isim verdın guvenlık olarak doğru ben senın yegenınım sonra herkes yegenını verdı işe derler ama teskılatta ve pazarda önde gelenlerın yakınlarını ısınlerını verdıgınde sorun olmaz hersey ıçin çok teşekkür ederım sana sağol varol.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI