Ak Parti Türkiye'nin yani Sizin Partinizdir

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl başkanı Hikmet Ayar ve belediye başkan adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’la birlikte Yeniköy mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında katıldı.

SİYASET 7.03.2014 21:08:40 41 0
Ak Parti Türkiye
Burada bir konuşma yapan Bakan Yazıcı AK Parti’nin Türk siyasi hayatında ayrı bir yeri olduğunu ve diğer siyasi partiler gibi laf yerine proje üreterek yoluna devam ettiğini belirterek; “Siyasi partilerin hayatlarında belli yerleri vardır ama AK Parti Milletin olduğu yerdedir. AK Parti Türkiye coğrafyasının her zerresinde faaliyet gösteren sahiplenen bir partidir. Hizmet aşkıyla yola çıktık. Gece gündüz demeden merkezi hükümette ve belediyelerde değişim ve dönüşüm gerçekleştirerek sizi gündemden düşürmeyerek insanı esas almak sureti ile hizmete devam ediyoruz. Doğruya yanlış yanlışa doğru diyenler var siz bunları görüyorsunuz. Siz doğruya doğru yanlışa yanlış diyen insanlarısınız ve 30 mart günü seçim hakkınızı kullanırken hizmet odaklı tercihte bulunacaksınız. Projesi olmayan sadece laf üretmenin siyaset olduğunu düşünenlere asla prim vermeyeceksiniz. Sizin partiniz olan AK Parti ve kadroları başta hemşerimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hizmet kervanı olarak durmak yok diyerek yolumuza devam ediyoruz. Sadece lafla siyaset yapanların ufku ve projeleri yok. Onların düşünüp proje üretmek gibi amaçları ve kaygıları yok. AK Parti Türkiye’nin yani sizin partinizdir. Hiç kimseyi ayırmadan ve hiçbir ayrım yapmadan hizmet etmeye sizden aldığımız ve alacağımız güçle devam edeceğiz.” dedi
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise bu heyecanın 30 Mart günü Rize’yi bayram yerine dönüştüreceğini belirterek, ” Kim ne derse desin, hangi komployu bizim arkamızdan kurmaya çalışırsa çalışsın, bizi Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinde yaralamaya çalışırsa çalışsın sizin bu kararlılığınız bütün bunların üzerinden gelecektir. 2002’den bu yana başbakanımızın arkasında dimdik durdunuz. O da hiç birimizi mahcup etmeyerek Türkiye’yi bir dünya ülkesi yaptı” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI