AK Parti Rize'nin İlk İlçe Başkan Adayı Belli Oldu!

Esmen’in Ak Parti Genel Merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ve adaylık için gerekli resmi başvuruyu yaptığı öğrenildi.

SİYASET 30.11.2013 09:22:22 53 0
AK Parti Rize


Ak Parti Çayeli Belediye Başkanlığı için yaşanan aday adaylığı sürecinde; mevcut belediye başkanı Rıza Çakır, başkan yardımcısı Mustafa Baltacı, Hikmet Çom, İbrahim Öztürk ve Muhammet Sarı olmak üzere beş kişi aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

Zaman53'den Selim Bayraktar'ın haberine göre; Ak Parti Genel Merkezi; Çayeli belediye başkanlığı için Ak Parti Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirme sonucu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından özel olarak görüşülen İzmit SEKA Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Atilla Esmen Çayeli Belediye Başkanlığı için aday gösterilen isim olduğu iddia edildi.

Esmen’in Ak Parti Genel Merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ve adaylık için gerekli resmi başvuruyu yaptığı öğrenildi.


ATİLLA ESMEN KİMDİR?

1970 yılında Çayeli’nde doğan Atilla Esmen; 1994 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları üzerine ihtisasını Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapan Esmen, 4 yıl boyunca İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kurucu başhekim olarak görev yaptı.

İzmit SEKA Devlet Hastanesi başhekimliğine atanan Dr. Atilla Esmen 2011 yılından bu yana başhekimlik görevindeydi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI