Ak Parti Rize İl Teşkilatında Dengeler Değişiyor mu

Ak Parti Rize İl Teşkilatında dengeleri değiştirecek senaryolar üretilmeye başlandı.

SİYASET 30.11.2013 15:28:28 93 0
Ak Parti Rize İl Teşkilatında Dengeler Değişiyor mu


 Ak Parti kulislerinde ismi Çayeli Belediye Başkanlığına aday gösterilen İl Başkanı Hikmet Ayar görevinin başında kalarak istifa etmemişti.2004 Yerel seçimlerinden itibaren Çayeli Belediye Başkanlın yürüten Rıza Çakır’ın bu dönem aday gösterilmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberci53'ün bildirdiğine göre,Rize Belediye Başkan adayının Prof.Dr. Reşat Kasap’ın gösterilecek olmasına kesin gözüyle bakan siyasi çevre yeni senaryolar üretmeye başladı.Ak Parti İl Başkan Hikmet Ayar’ın görevinden istifa edip Çayeli Belediye Başkan adayı olacağı şeklinde.

HİKMET AYAR YERİNE YILMAZ KATMER

Ak Parti İl Başkanlığına gelecek ismin daha önce de İl Başkanlığı yapmış ve şuanda Rize Belediye Başkanlığına Aday olan Yılmaz Katmer’in getirileceği ve bu şekilde Başkanlığa aday gösterilmeyen Yılmaz Katmer’ın parti teşkilatında göreve devam edeceği konuşuluyor.

MUHAMMET AVCI İL GENEL MECLİS BAŞKANLĞINA

Ak Parti İl Teşkilatında Başarlı bir şekilde görev yapan Muhammet Avcı’nın ise İl Genel Meclis Başkalılığında görevlendirileceği bu şekilde Ak Parti İl Teşkilatında değişiklikler gidileceği siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI