AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den Ankara Ziyareti Açıklaması
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’den Ankara Ziyareti Açıklaması.
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslara ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Katmer, ziyaretler kapsamında önemli bakanlarla bir araya geldiklerini duyurdu.

Katmer paylaşımında, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirtti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde Rize’nin ihtiyaçlarının, taleplerinin ve öncelikli projelerinin ilgili bakanlara iletildiğini ifade eden Katmer, şu değerlendirmede bulundu:

“İlimizin ihtiyaçlarını, taleplerini ve öncelikli projelerini kendilerine iletme fırsatı bulduk. Kıymetli bakanlarımıza ilimize gösterdikleri yakın ilgi, destek ve hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Ankara temaslarının Rize’de devam eden ve planlanan yatırımlar açısından önemli olduğu değerlendirilirken, görüşmelerin önümüzdeki süreçte somut adımlara dönüşmesi bekleniyor.

