AK PARTİ GENÇLERİNDEN ZİYARET.

PAZAR AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI YENİ YÖNETİMİ ZİYARETLERDE BULUNDU.

EĞİTİM 25.10.2013 18:14:14 40 0
AK PARTİ GENÇLERİNDEN ZİYARET.
 
      

Ak Parti Pazar ilçesi Gençlik Kolları yeniden oluştu. Bu anlamda bir dizi ziyaretlerde bulundular.

     İlçe Gençlik kolu teşkilatı başkan ve yönetim üyeleri ilk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Selçuk Aslan ile görüştüler.

    Kaymakam Aslan’a  Pazar’da yaşayan gençlerimizin özellikle okul çağındaki kardeşlerimizin sosyal faaliyet alanlarını daha ileriye taşımak ve ortam hazırlamak, kültürel ve sportif faaliyetlerini rahatlıkla yapabilmeleri için yapacak oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler..
 
      Ardından Pazarda faaliyet gösteren Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesine nezaket ziyarette bulundular. Fakülte Dekanı Profesör Doktor Fatih Seyis’le görüşme yaptılar. Toplantıda Fakülte ve Yüksek Okula dışarıdan gelen öğrenci kardeşlerimiz, misafirlerimiz hakkında görüşmeler yaptılar. Dekan Seyis’e Her türlü gençlik faaliyetleri için yardıma hazır olduklarını dile getirdiler. İlçemize Fakültenin açılmış olması hem bölge esnafı için, hem de bilimsel anlamda Pazar halkı için çok önemli faydalar sağladığını ve sağlayacağını görüşmelerde dile getirdiler. İlçeye gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getirdiler. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI