AK GENÇLİK GENÇLERİ SEVİNDİRDİ !

BAYRAM'DA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA YAPTILAR !

YÖREDEN HABER 7.08.2013 22:55:55 44 3
AK GENÇLİK GENÇLERİ SEVİNDİRDİ !




Pazar AK Gençlikten sevindiren yardım


Pazar’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından ihtiyaç sahibi kardeşlerine yönelik Ramazan yardımında bulunuldu.




Pazar AK Gençlikten sevindiren yardım

AK Parti Gençlik Kolları yönetimi kendi arasında topladığı fitrelerle ihtiyaç sahibi kardeşleriyle birlikte bayram alışverişi yaptı.

Gençlik Kolları Pazar Başkanı Oruç Halis Barış, yardım çalışması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yönetimdeki arkadaşlarıyla daha önce tesbit ettikleri ihtiyaçlı kardeşlerinin kendi istekleri doğrultusunda alışveriş yaptıklarını belirterek, 'Elbette inançlarımızın gerektirdiğini herkes elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyordur. Yapılan yardımlar mutlaka güzel yerlere ulaşıyordur. bizler bu bayram zor olanı tercih ettik ulaştırmak yerine kardeşlerimizle beraber bayram sevincini yaşamayı istedik. Maneviyatın yüksek olduğu bu dönemde niçin bu paylaşımları yapmak zorunda olduğumuzu görebilmek paylaşınca nasıl bir sevincin ortaya çıktığını hissedebilmek mükemmeldi. Bizde kardeşlerimizi bir nebze olsun sevindirebildiysek ne mutlu bize. Kazandığımız bu mutlulukla çalışmalarımıza elimizden geldiği kadar devam edeceğiz. Bu doğrultuda Gençlik Kolları olarak yardımlarımız her zaman devam edecektir” dedi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ise Gençlik Kollarının ihtiyaç sabi kardeşlerine yapmış oldukları bu bayram alışverişi ve yardımlarından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
 
Habergüven

Anahtar Kelimeler:
ensar
8.08.2013 07:22:58
ali başnar kardeşimizin olduğu yerde bu tip organizasyonlar olur tebrikler gençler

pazarlı
9.08.2013 17:30:33
bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

kardelen
8.08.2013 22:43:46
allah yardımlarınızı kabul etsin.. 'mutlu bayramlar' hediye etmişsiniz onlara tebrikler..

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor