Adem Yıldız İstifa Etti

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Yıldız Görevinden İstifa Etti

GÜNDEM 14.08.2023 11:45:10 1019 1
Adem Yıldız İstifa Etti

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, 2024 yerel seçimlerinde Pazar belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Haber: CEVAHİR TOPALOĞLU

2024 yerel seçimlerinde Pazar belediye başkan aday adayı olmak için görevinden istifa eden Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Ak Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Reyhan Bekar Mataracı'ya istifasını sundu.

Ak Parti Rize İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ‘’ Çayeli, Çamlıhemşin, Derepazarı, Fındıklı ve Pazar İlçe Başkanlarımız 2024 Yerel seçimlerinde aday adayı olmak için Teşkilat Başkanımız Reyhan Bekar Mataracı'ya istifalarını sundular.’’

Pazar belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden Yıldız’ın önümüzdeki günlerde basın açıklaması yapması bekleniyor.


Anahtar Kelimeler:
Adam gibiadam
14.08.2023 13:05:06
Bir teşkilatciolarak bayağı oyuolanbiri olarak bunlara oyvermeyeceğim bunlar fasara kimseninyuzune bakmazlar neyaptilar hep kendilerine pazardişindan pazarli biriolursa oyvereceğim pazarının buradakiler pazara kayıp ettirirler rizede Halil bakıcırörneği gibi yemezlerdaha karnimiztok

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI