Aday adaylarıyla toplu kahvaltı.

AK Parti Pazar İlçe teşkilatı yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı ve il genel meclisi aday adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SİYASET 20.11.2013 15:01:01 84 0
Aday adaylarıyla toplu kahvaltı.


Pazar Öğretmenevinde ki kahvaltıda bir araya gelen siyasiler seçim öncesinde birlik beraberlik mesajı verdiler. Düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Basa, belediye başkanlığı ile il genel meclisi aday adayları, İlçe kadın kolları, Gençlik kolları ve teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, organize edilen kahvaltıda yaptığı konuşmada, aday süresinin devam etiğini ve aday açıklandıktan sonra da ilk gün ki gibi partiye sadık kalınmasını isteyerek, şunları söyledi:
“Birlik ve beraberlik programında kahvaltıda ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarımızın katılımıyla bugüne kadar teşkilatımıza müracaatta bulunan belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeleri aday adaylarımızın katılımlarıyla kahvaltıda bir araya geldik. Bu süreçte aday adaylarımızla hasbıhal olma ve fikir tehaşinda bulunduk. Halen aday belirleme süreci devam ediyor. Bu süreçte bütün aday adaylarımız birlik ve beraberlik içerisinde gayet seviyeli bir şekilde çalışmalarımız devam edecek. Teşkilat temayülünü geride bıraktık. Temayül yoklaması tek başına aday belirleyici olmuyor. Genel merkezimizin daha önceden ilan ettiği gibi 5 farklı kriter var. Temayül yoklaması bunlardan sadece birisiydi. Bundan sonra kamuoyu yoklamaları, il teşkilatımızın görüşü, milletvekillerimizin görüşü ve en sonunda da başbakanımızın vereceği kararla aday belirlenecek. Ben bütün aday adaylarımıza bu güne kadar göstermiş oldukları duyarlılıktan ve görüntülemiş oldukları birlik-beraberlikten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki aday belirlendikten sonrada şu andaki 7 aday adayımız tek bir aday etrafında kenetlenecek ve o sinerjiyle aday belirlendikten sonra seçimlere gayet güçlü bir şekilde hazırlanıp seçim akşamı başbakanımıza müjdeli haberi vereceğiz. Ben AK Parti teşkilatına bu yönüyle çok güveniyorum. Bugüne kadar duyduğu özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Yapılacak olan seçimlerin yerelde ilçemize Rize’mize ve genelde ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.“

Kahvaltı programına katılan belediye ve il genel meclis aday adayları da yaptıkları konuşmalarda birbirlerine başarı dileyerek birlik ve beraberlik vurgusunda bulundular.










































 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI