AÇÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİNDE PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Artvin Çoruh Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü paydaş toplantısı Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi

EĞİTİM 14.10.2024 10:23:00 211 0
AÇÜ HARİTA MÜHENDİSLİĞİNDE PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü paydaş toplantısı Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Bölüm öğretim elemanları, yüksek lisans programı öğrencileri, TMMOB HKMO Artvin İl Temsilcisi, kamu kurumları ile özel sektörde çalışan Harita Mühendisleri katıldılar.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Akıncı'nın Harita Mühendisliği Bölümünü tanıtan sunumuyla başlayan toplantıda katılımcılara araştırma alanları ve yayın sayıları, lisansüstü program, aktif ve mezun öğrenci sayıları hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantıda iç ve dış paydaşların lisansüstü ders havuzu hakkındaki görüşleri alınırken, kurumsal işbirliklerinin artırılması için yapılması gerekenler tartışıldı ve meslektaşlara verebilecek eğitim konuları görüşüldü.

. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Akıncı “Oldukça faydalı geçen toplantıya katılan tüm paydaşlarımıza / meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi..


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI