Aç kalan Çakallar şehre indi

Rize'nin Pazar ilçesinde aç kalan 2 çakal yavrusu, gündüz yiyecek bulmak için saklandıkları ormanlık alandan çay bahçesine inerek karınlarını doyurmak için yiyecek aradılar.

YÖREDEN HABER 2.09.2021 09:45:49 396 0
Aç kalan Çakallar şehre indi

PAZAR-Rize'nin Pazar ilçesinde aç kalan 2 çakal yavrusu, gündüz yiyecek bulmak için saklandıkları ormanlık alandan çay bahçesine inerek karınlarını doyurmak için yiyecek aradılar.

İlçeye 1 km uzaklıktaki Cumhuriyet mahallesinde, saat 17.00 de bahçeye gelip yiyecek arayan 2 çakal yavrusu, evlerin önüne kadar geldi.

Çakal, bahçede bulduğu çöp poşetinin içindeki yiyeceği yemeye devam etti.O anları evinin balkonunda görüntüleyen ev sahibi, iki cakal yavrusunun daha sonra tekrar geldikleri yönden çaylıkların arasına dalarak uzaklaştıklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:

Valilik Makamında Yoğun Ziyaret Trafiği.Pazar Heyeti de iştirak etti.

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır'dan Anlamlı Ziyaret

Rize’de Kırsal Kalkınmaya 53 Milyon TL’lik Dev Yatırım!

Kaçkar by UTMB Değerlendirme Toplantısı Ayder’de Gerçekleştirildi

Almanya Büyükelçisi Sorg’tan Vali Baydaş’a Ziyaret