Tarih: 06.07.2024 15:26

HOPASPOR’DA GÖKSEL CİHAN DÖNEMİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Olağanüstü kongresi TSO Atatürk konferans salonunda üyelerin çoğunluğunun katılımı ile yapıldı.

Oğuz Çapkınoğluoğlu’nun divan başkanlığı yaptığı kongreye kulübün efsane başkanlarından Mübin Çakmak’ın katılarak yeni yönetime destek verdiklerini açıklaması üyeler tarafından takdirle karşılanarak büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Utku Cihan, Mübin Çakmak, Hopa TSO Başkanı Osman Demircioğlu, Hopa Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Samet Cihan’ında yeni yönetimin oluşturulması için verdikleri çabalarda takdire karşılandı.,

Kongrede yönetim kurulu gelir gider tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporları okundu, gelir gelir raporunun dışındaki üç rapor ibra edildi.

Divan ayrıca kulübe gelir getirici faaliyetlerde bulunma adına bir A.Ş. kurulması için yeni yönetime yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.

Kongrede ilk konuşmayı yapan eski başkanlardan Mubin Çakmak son yaşanan gelişmelerin kendilerini üzdüğünü, bunun üzerine yeni bir yol haritası çizme adına TSO Başkanı Osman Demircioğlu ve Esnaf Odası Başkanı Samet Cihan ile sürekli bir diyalog içinde bulunduklarını, Sağ olsunlar, işin merkezinde Hopa’da iş insanlarını bir araya getirdiklerini ve bugün bu mutlu sona ulaştıklarını ifade ederek, kendilerinin de yeni yönetime maddi manevi her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

Daha sonra Divan üyesi İsmet Başar kulübün mali durumu ile ilgili bilgiler verdi. Kulübün 18. Milyon TL borcu olduğunu, bunun 10 milyon tl. ye yakın bölümünün maliye ve SGK borçları olduğunu, 2 milyon tl de futbolculara borçlu olduklarını ifade eden Başar 8 milyon borcun yaklaşık 2 milyon TL’lik kısmının da yeni yönetimin oluşması ardından bağışlanmasını beklediklerini, sonuçta kulübün 6 milyon tl borcu olduğunu, bunun da öyle abartılacak bir borç olmadığını ve kapatılacak bir borç olduğunu ifade etti.

Daha sonra Belediye Başkanı Utku Cihan bir konuşma yaparak Hopaspor’a her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Divan Başkanı Oğuz Çapkınoğlu yaptığı son konuşmada Denizin asi çocukları ve Şehrin azizleri taraftar gruplarının takıma sahip çıkmaları ve destekleri için teşekkür etti.

Kongrede Artvin ASKF delege seçimi yapılması ardından Göksel Cihan başkanlığında 39 kişilik yeni yönetim kurulu da oy birliği ile seçildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —