86 Yaşındaki Yılmaz Koşar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj

86 Yaşındaki Yılmaz Koşar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Mesaj

İNSAN 13.10.2024 13:35:00 2014 0
 86 Yaşındaki Yılmaz Koşar

Rize'nin Pazar ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Yılmaz Koşar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mesaj ileterek içten bir talepte bulundu. Almanya'da uzun yıllar boyunca ikamet eden ve çifte vatandaş olan Koşar, 1998 yılında temelli olarak Türkiye'ye dönüş yaptı. Partisine olan bağlılığı ve desteğiyle söylenen Koşar, artık yaşlandığı ve son bir isteğinin olduğu bildirdi.

Almanya'dan Rize'ye Uzanan Bir Hayat Hikayesi

 

Yılmaz Koşar, 1964 yılından bu yana Almanya'da yaşamış ve burada hayatını sürdürmüştü. Yıllar süren gurbetin ardından, doğup memleketine geri dönmeye karar verdi ve 1998 yılında Rize'ye dönüş yaptı. Bugün Rize'nin Pazar ilçesinde hayatını sürdüren koşar, yaşadıkların bu önemli dönemdeki partilerine hizmet etmiş gururunu da yaşadığını ifade etti.

 

Cumhurbaşkanı'na Mesaj: "Bir Kez Sarılmak İstiyorum"

 

Yaşlılığını dile getiren Koşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini ve bağlılığını şu sözlerle ifade etti: "1964'ten bu yana Almanya'da ikamet ediyorum. Çifte vatandaşım. 1998 yılında kendi ülkeme geldim. Partimize de hizmet etmekten gurur duyuyorum. Artık yaşlandım. Cumhurbaşkanıma bir Sarılıp helalleşmek istiyorum. Mümkünse ondan haber bekliyorum, nerede olursa olsun görüşmeye hazırım, Allah Selamet versin” dedi

 

Yılmaz Koşar'ın Çağrısı ve Rizeli Hemşerilerinin Desteği

 

Pazar günü kaydedilen ve sevilen bir sima olan Yılmaz Koşar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan bu içten davranışı, Vatandaşlar tarafından da destekleniyor. Rizeli hemşerileri, Koşar'ın dileğinin gerçekleşmesini umut ediyor ve bu buluşmanın Yılmaz Koşar'a moral vereceğine inandılar. Onun bu anlamlı kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'ye olan ziyaretleri belki de gerçekleşebilir ve uzun yıllar süren bir vefanın son sözleşmesi tamamlanabilir.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ulaşmak İçin Sabırsızlanıyor

 

Yılmaz Koşar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmenin kendisi için büyük bir mutluluk ve yorgunluğun bir nebze olsun hafifleyeceğini belirtiyor. Buluşmanın nerede olduğunun öneminin olmadığını, sadece Cumhurbaşkanı'na sarılıp helalleşmek istediğini ifade ederek, bu anlamlı açıklamayı yaptı.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI