87 Yaşında Pazar'ın ilk gazetecisi

Pazar Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden 87 yaşındaki Selahattin Kadıoğlu gençlik çağında basın kartı ile yaptığı yerel gazetecilik yanında, 45 yıldır aynı gazeteyi okuyup aboneliğini de devam ettiriyor.

YAŞAM 24.06.2017 15:28:49 688 0
87 Yaşında Pazar

Rize'nin Pazar ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden 87 yaşındaki Selahattin Kadıoğlu gençlik yıllarında 'Anadolu Haber Ajansı' tarafından verilen basın kartını hala üzerinde taşıyor.

Kadıoğlu ' Gençliğimde o dönemlerde gazetecilik yapmayı bırak okuyan bile azdı.Ben 45 yıldır aynı gazeteyi okuyup aboneliğimi de devam ettiriyorum.87 yaşındayım.Yeni gazetecilere tavsiyem yalan haber yapmasın,ülkemizin menfaatlerini ön plana alsın ve ona göre haber yapsınlar' dedi.

Uzun yıllar yerel basında çalışıp,oradan elde ettiği basın kartını saklayarak zaman zaman bakıp özlem gideren Selahattin Kadıoğlu umarım ki; ilgililerin dikkatini çekerek plaket alması gerektiğini de düşünüyoruz.Kaçkar53.com olarak değerli abimize uzun yıllar sağlık ve sıhhatle yaşamayı temenni ediyoruz.

Anahtar Kelimeler:

AFAD Rize'den Üniversite Personeline Kritik Eğitim

Pazar’da Arama Kurtarma İçin Yeni Dönem: PAKUT Hizmet Binası Açıldı

RİZE’DE HEYELAN YOLU KAPATTI

Pazar’da 10 Ocak Mesaisi: Belediye Başkanı Çakır ve CHP Teşkilatı Basınla Kahvaltıda Buluştu

VALİ BAYDAŞ 'DAN GENEL MÜDÜR ALİM 'E ZİYARET

Pazar Fen Lisesi Öğrencilerinden AFAD Rize’ye Ziyaret