2 buçuk kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları başladı.

Rize Belediyesi’nin girişimleriyle Karadeniz Sahil Yolu’nun Rize Bozkale mahallesiyle Söğütlü Köyü arasındaki 2 buçuk kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları başladı.

YAŞAM 9.09.2022 11:39:14 541 0
2 buçuk kilometrelik kısımda aydınlatma çalışmaları başladı.

Yapılan açıklamada ;1,5 milyon TL tutarındaki proje için enerji hattı çekilmesi için alt yapı çalışmaları devam ediyor. 2.5 km’lik mesafede 55 adet aydınlatma direği yerleştirilecek.

Rize şehrinin batı girişi niteliğinde olan ve vatandaşların talepleri sonucunda yaklaşık 2.5 kilometrelik kısım için aydınlatma çalışmaları, Rize Belediyesi’nin girişimleriyle gerçekleştirilecek.

Özellikle tır sürücülerinin uğrak noktası haline gelen Bozkale Mahallesi ve devamındaki Söğütlü ve Balıkçılar köyleri için aydınlatma çalışmaları, enerji hattının çekilmesi ve direk montaj çalışmalarının ardından tamamlanacak.'ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:

199. Rize Grubu Buluşması Ankara’da Gerçekleştirildi

Rize'de Afet Farkındalık Eğitimi ve Havai Hatla Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirildi

KAÇKARLARIN GİZLİ HAZİNESİ TURİZME KAZANDIRILMAYI BEKLİYOR

Rize'de Yayla Yolları Kışa Kapanıyor: Vatandaşlara Kritik Uyarı